Sådan Kig på en Facebook-profil uden tilmelding

April 14

Sådan Kig på en Facebook-profil uden tilmelding


Du behøver ikke at tilmelde dig Facebook for at gennemse en Facebook brugerens profil. Nogle af oplysningerne i den enkeltes profil kan ses af alle; andre detaljer kan være begrænset, baseret på brugerens personlige indstillinger. Facebook-brugere kan tilpasse en lang liste af privatlivets fred muligheder, der bestemmer, hvad folk, der søger deres profiler vil se. Af denne grund, nogle Facebook-profiler vise mere eller mindre information end andre. Ligegyldigt hvor meget information du kan se i en profil, er det ikke muligt at kommunikere med en Facebook bruger, medmindre du tilmelder dig den sociale netværkstjeneste.

Instruktioner

1 Naviger til Facebook-profil, som du ønsker at se. Hvis hans "mur" stillinger ikke vise som standard, har han sat dem til private og der er ingen måde for dig at se dem.

2 Vælg "Info", hvis brugerens Facebook væg skærme til gennemse en liste over interesser han har valgt at offentliggøre. Fanen Info kan også inkludere kontaktoplysninger, selv om, hvor meget afhænger af den enkelte bruger.

3 Klik på brugerens profil billede, i øverste venstre hjørne af hans profil side, for at se nogen billeder han har valgt at offentliggøre. Nogle af hans billeder kan vises som fem små miniaturer langs toppen af ​​sin profil, men at klikke på billederne har ingen effekt, hvis de ikke er indstillet til offentligheden.