Sådan Switch Fra Outlook 2003 til Outlook 2007

November 11

At skifte fra Outlook 2003 til 2007-udgaven af ​​den software kan du drage fordel af en bredere støtte til web mailservere, bedre kalender og planlægning forsyningsselskaber, og en forbedret integration med andre Microsoft Office-programmer. Uanset om du installerer Outlook 2007 på en ny computer eller bare opgradere din version af Office på en ældre maskine, skal du eksportere dine data og indstillinger fra Office 2003, før overgangen til den nye version. Et par enkle tastaturgenveje tillader dig at gøre overgangen uden megen ståhej.

Instruktioner

Back Up Outlook 2003

1 Tilslut et USB-flashdrev eller ekstern til computeren med Outlook 2003 på den. Vent til Windows til at opdage og initialisere lagerenheden.

2 Klik på "Start" og derefter "Control Panel". Dobbeltklik på "Post" ikonet i Kontrolpanel.

3 Klik på linket "Vis profiler". Klik profilen til at bakke op og klik på "Egenskaber".

4 Klik på "Private mapper" under "Navn" header. Klik på knappen "Indstillinger". Fremhæv stien tekst i boksen, og tryk på "Ctrl" + "C."

5 Klik på "Start" og derefter "Run". Placer musemarkøren i feltet "Kør", og tryk derefter på "Ctrl" + "V." Tryk på "Enter" -tasten. Windows Stifinder åbnes og viser mappen med Outlook .pst-filen. Fremhæv filnavnet, og klik derefter på "Rediger" og "Kopier" på menulinjen.

6 Åbn vinduet til USB flashdrev eller en ekstern harddisk i Windows Stifinder drevet mappen. Klik på "Rediger" og derefter "Indsæt" i menulinjen til at kopiere .pst-filen til den eksterne lagerenhed.

Import Profile i Outlook 2007

7 Slut flashdrev eller en ekstern harddisk til den nye computer. Åbn Microsoft Outlook 2007.

8 Klik på "Filer" og derefter "Åbn". Klik på "Import" knappen, derefter "Importer fra et andet program eller en fil." Klik på "Næste" knappen, og klik derefter på og vælg "Outlook-datafil (.pst)." Klik på "Næste" for at åbne "Importer Outlook datafiler" vinduet.

9 Klik på "Gennemse" og derefter navigere til USB-flashdrev eller en ekstern harddisk, hvor du kopierede .pst-filen fra den gamle computer. Fremhæv navn .pst-filen, og klik derefter på "Åbn".

10 Klik på "Erstat dubletter med de importerede emner" og derefter "Næste". Vent til Outlook 2007, for profilen og beskeder 2003 fra .pst-filen. Klik på "Afslut", når du bliver bedt om. Alle beskeder og profilindstillinger fra installationen i Outlook 2003 er nu tilgængelige på den nye computer med Outlook 2007.


relaterede artikler