Sådan Find Out Når en hjemmeside blev sidst opdateret

September 8

Websites ændre sig så ofte, at det er ofte svært at vide, hvornår det er aktuelle. Hvis du skriver forskning papirer, skal du have den mest up-to-date information til rådighed for at sikre nøjagtigheden af ​​dit arbejde. Desuden, hvis du har en liste over hjemmesider, som du går til, er det nyttigt at vide, hvordan til at spore disse websteder, når indhold opdateres. Heldigvis er der forskellige måder, du hurtigt kan udføre denne opgave ved hjælp af enkle metoder eller drage fordel af de mere avancerede indstillinger.

Instruktioner

1 Kontroller sidst opdateret dato i bunden af ​​hjemmesiden. Ofte, når en webmaster uploader websider, et tidsstempel poster denne information. Hvis året er ikke aktuel, det er en god indikator for, at denne information ikke kan være nøjagtig.

2 Abonner på hjemmesidens Really Simple Syndication (RSS) foder, hvis de er tilgængelige. En RSS-abonnement giver dig adgang til nyeste indhold af et websted, der har RSS-funktionalitet. Et websted, der bruger denne funktion typisk har en "Abonner på RSS" eller lignende link lagt ud på siden. For at kunne abonnere på et feed, installere en RSS-læser som Amphetadesk, som er tilgængelig på internettet.

3 Indtast javascript koden i adresselinjen i Internet Explorer eller Firefox browser. Koden "" javascript: alert (document.lastModified) "bringer et vindue med en dato og klokkeslæt for den side, du kigger Denne metode virker ikke i alle browsere..

4 Abonner på en side watcher, såsom WatchThatPage, for at få hjemmesiden opdateringer via e-mail til dig. Side trackers giver dig mulighed for at vælge side (r), som du ønsker at spore, og du kan angive den type oplysninger, du vil have besked om. Der er forskellige gratis trackers rådighed, samt betalte versioner, der giver dig flere funktioner.


relaterede artikler