Sådan Capture Caller ID data med en computer modem

October 12

Et problem med at bruge dial-up Internet service er, at du ikke kan, samtidigt, tale i telefon og vedligeholde din internetforbindelse. En løsning på dette problem er at bruge din modemforbindelse til at fange opkalds id-data. Ved at gøre dette, kan du se, hvem der ringer, før du besvarer telefonen. Du har valget af at svare på telefonopkald eller ignorere det til at vedligeholde din internetforbindelse.

Instruktioner

1 Hent og installer en Internet opkalds-id software program på din computer. Et eksempel på software-programmer til rådighed omfatter Phone bakke, Call Clerk og IdentaFone. De fleste af de programmer koster et gebyr.

2 Konfigurer opkalds-id program med dit telefonnummer. Den nøjagtige metode indtaste dit telefonnummer varierer fra program.

3 Åbn Internet opkalds-id-program på din computer. For at gøre dette, skal du klikke på ikonet programmet fra computerens skrivebord. Alternativt kan du klikke Windows "Start" knappen, og vælg "Programmer" eller "Alle programmer" for at starte programmet.

4 Forbind til internettet via din dial-up internetforbindelse. Når der kommer et opkald, softwareprogrammet viser telefonnummer og navn (hvis det findes) på den person, der ringer.

5 Klik på "Svar" eller "Accepter" (formulering varierer) for at besvare opkaldet. Klik på "Ignorer" eller "Afvis" for at afvise opkaldet og fortsætte surfe på internettet.


relaterede artikler