Sådan Indsæt Koder i en BIOS

October 10

Mens mange operativsystemer kræver, at brugerne indtaster en særlig kode for at få adgang til computeren, mange mennesker tager dette et skridt videre og kræver, at en kode indtastes, mens computeren starter op. Hvis du ønsker at gøre dette på din computer, skal du adgang til din computers BIOS-menu, som du nemt kan gøre, mens computeren er starter op.

Instruktioner

1 Tænd for computeren. Tryk på tasten Setup BIOS på tastaturet, mens computeren er opstart at indtaste din BIOS-menuen. (Opsætningen nøgle vil variere afhængigt af fabrikat på din computer. Du vil få besked om, hvad knap at trykke på boot-skærmen.) For eksempel, hvis du har en Dell-computer, skal du trykke på "F10" tasten for at indtaste din BIOS opsætning mode.

2 Vælg "System Password" i din BIOS opsætningsmenuen.

3 Indtast den kode, du ønsker at bruge til at få adgang til computeren i det første tekstfelt. Indtast koden i det andet tekstfelt. Tryk på "Enter" for at vende tilbage til menuen setup.

4 Tryk på "Esc" tasten, og vælg "Gem" for at gemme dine BIOS-indstillingerne derefter. Du bliver nu nødt til at bruge din kode, hver gang du starter computeren op.


relaterede artikler