Sådan Transfer Emails til et andet system i Outlook Express

September 14

Tanken om at overføre alle dine data og programmer fra en computer til en anden kan virke skræmmende, især hvis du bruger Outlook Express til at administrere din e-mail. Outlook Express, men er designet til hurtigt at overføre dine meddelelser fra en computer til en anden. Den software giver dig mulighed for at eksportere alle dine meddelelser til en mappe gemmes på din computer. Mappen opfører sig som enhver anden mappe i Windows, i stand til at blive kopieret til et nyt system. Når mappen er kopieret til dit nye system, Outlook Express på det nye system vil hurtigt åbne og importere beskederne.

Instruktioner

1 Åbn Outlook Express og derefter klikke på menuen "Funktioner" og vælg "Indstillinger".

2 Klik på fanebladet "Vedligeholdelse" og derefter klikke på "Lagringsmappe." Kopier mappen adresse placeret i "Store placering" dialogboksen ved at fremhæve adressen og derefter holde knappen "Ctrl" og trykke på "C." Klik på "Annuller" for at lukke vinduet.

3 Åbn "Start" menuen og klik på "Run". Hold "Ctrl" knappen og tryk på "V" for at indsætte mappen adresse i dialogboksen Kør. Klik på "Kør" for at åbne mappen.

4 Klik på den mappe, der vises. Klik på "Rediger" og derefter klikke på "Select All". Klik på "Rediger" igen og derefter klikke på "Kopier" for at kopiere indholdet af mappen.

5 Luk vinduet og højreklik på skrivebordet. Vælg "Ny" og vælg derefter "Mappe". Indtast "Mail Backup" som navnet på mappen, og tryk derefter på "Enter" for at gemme mappen til skrivebordet.

6 Dobbeltklik på den nye mappe, der blev oprettet, og højreklik derefter i vinduet mappen. Vælg "Indsæt" for at indsætte indholdet i Store placering mappe til den nye mappe.

7 Indsæt et USB-flashdrev i USB-porten, og vent på den automatiske køre vindue for at indlæse. Klik på "Åbn mappe for at vise filer."

8 Træk "Mail Backup" mappe til vinduet mappe flashdrevet og lad det kopiere.

9 Fjern flashdrevet fra computeren og sæt den i den nye computer.

10 Åbn Outlook Express på den nye computer, og derefter klikke på "File". Vælg "Importer" i menuen filen og derefter klikke på "Meddelelser".

11 Klik på "Microsoft Outlook Express 5" eller "Microsoft Outlook Express 6", afhængigt af den version af Outlook Express, som du brugte på din gamle computer, og klik derefter på "Næste".

12 Klik på linket mærket "Importer post fra en OE5-lagringsmappe" eller "Importer post fra en OE6-lagringsmappe", afhængigt af den version af Outlook Express, der blev brugt på den gamle computer. Klik på "OK" for at fortsætte.

13 Klik på knappen "Gennemse" og derefter navigere til flashdrevet. Klik på "Mail Backup" mappen og klik på "OK".

14 Klik på "Næste" for at fortsætte med importen.

15 Klik på "Alle mapper" og derefter klikke på "Næste" for at importere dine beskeder. Klik på "Færdig", når bekræftelsesmeddelelsen vises.

TIPS

  • For at bestemme din version af Outlook Express, skal du klikke på "Hjælp" og derefter klikke på "Om" indefra vinduet Outlook Express.

relaterede artikler