Hvordan man har en tre-vejs samtale med en Skype Phone

December 20

Hvordan man har en tre-vejs samtale med en Skype Phone


Konfiguration af et konferenceopkald kan være en kedelig opgave, men Skype gør det nemt. Mens Skype understøtter gratis video opkald mellem to brugere, der telefonmøder i øjeblikket begrænset til kun stemme telefonopkald. Hvis du skulle begynde et videoopkald med en person, og derefter tilføje en tredje person til samtalen, ville du miste videoforbindelse og alle parter vil kun tilsluttes via lyd. På trods af den manglende evne til at levere video konference opkald på dette tidspunkt, Skypes brugervenlighed i opsætning af telefon telefonmøder gør det til en attraktiv mulighed for erhvervslivet og til personlige formål.

Instruktioner

1 Log ind på din Skype-konto fra en bærbar eller stationær computer. Hvis du ikke har en konto, kan du downloade den gratis Skype-softwaren fra Skype.com og registrere om et brugernavn og en adgangskode. På dette tidspunkt skal telefonmøder initieres fra computere. Selvom smart telefon brugere med Skype applikationen kan deltage i gratis konferenceopkald, kan de ikke foretage opkaldet. Når du er logget ind, skal du sætte en telefonkonference gruppe fra din liste over kontaktpersoner.

2 Klik på "Ny" i listen over kontaktpersoner. Du får mulighed for at tilføje en ny kontakt eller tilføje en ny gruppe samtale. Vælg "Ny gruppe samtale", og et vindue vises på øverste højre side af din Skype-vinduet. Hvis dine kontakter allerede er placeret i din kontaktliste, kan du blot klikke og trække dine ønskede kontakter ind i gruppen vinduet. Hvis de tilsigtede medlemmer konference opkald ikke er i din kontaktliste, skal du manuelt tilføje dem, inden du opretter gruppen samtalen.

3 Klik på "Ny" igen for at tilføje nye kontakter. På dette tidspunkt, kan du søge efter kontaktpersoner efter brugernavn, e-mail-adresse eller andre sorterbare områder. Når alle deltagere i konferenceopkaldet indtastes i din kontaktliste og slæbte ind i opkaldet vinduet konferencen, klik på "Call gruppe", som er placeret lige under konferenceopkald vinduet. Dette vil gøre en samtidig Skype telefonopkald til alle medlemmer i konferencen gruppen. Som medlemmer besvarer opkaldet, vil du blive underrettet gennem dit vindue Skype meddelelse.

4 En alternativ måde at afslutte konferencen er at bruge en kæde metode: Begynd med at lave en enkelt Skype-opkald til et medlem på din kontaktliste. Når denne forbindelse er etableret, får du mulighed for at tilføje en ny bruger til opkaldet. Ved at tilføje en anden bruger til telefonopkald, kan du starte din telefonsamtale med kun to medlemmer af gruppen og undgå at skulle oprette et konferenceopkald gruppe. Som medlemmer bliver tilgængelige, individuelt føje disse medlemmer til konferencen. Denne metode er ikke så effektiv som at oprette en gruppe konferenceopkald, men er lige så effektiv.