Sådan Erstat et internt modem i en Dell Desktop

December 24

Sådan Erstat et internt modem i en Dell Desktop


Næsten alle Dell desktops indeholder en dial-up modem. Hvis denne komponent pauser eller du ønsker at opgradere til en mere avanceret model, er det en god idé at fjerne det gamle modem først. Selvom erstatte denne del ikke indebærer lodning eller andre komplicerede vedligeholdelsesopgaver, kan du seriøst skade din Dell desktop, hvis du ikke udskifter modemet korrekt. Planlægge og forstå de trin, der er involveret i at tilføje et nyt modem til din computer for de bedst mulige resultater.

Instruktioner

1 Sådan Erstat et internt modem i en Dell Desktop

Tag computeren at beskytte dig mod elektrisk stød.

Luk computeren ned, og afmontere alle kabler fra bagsiden. Dette omfatter ledningen samt netværk og perifere ledninger.

2 Placer computeren med højre side ned, så de optiske drev sidder lodret i stedet for vandret. Du skal vende den venstre side af systemet. Tryk ned låsen på bagsiden af ​​computeren for at frigøre tilfælde dække. Træk dækslet udad for at fjerne det.

Du skulle nu se indersiden af ​​systemet. Tryk på side af sagen til jorden selv. Dette beskytter modem og andre følsomme komponenter fra ophobet statisk elektricitet i kroppen.

3 Sådan Erstat et internt modem i en Dell Desktop

Rør ikke bunden af ​​modemmet.

Fjern skruen, der holder modemmet i PCI slot. Komponenten er placeret i nederste venstre hjørne af computeren. Grab modemet fra toppen og træk op for at fjerne det fra åbningen.

4 Sådan Erstat et internt modem i en Dell Desktop

Juster modem med åbningen.

Ret metalkontakterne på bunden af ​​den nye modem med PCI slot. Skub den ned, indtil åbningen næsten fuldstændig dækker metalkontakterne. Ret hakket nær bagsiden af ​​modemet med en tilsvarende bump i åbningen.

5 Sæt skruen du har fjernet tidligere for at sikre modemmet til slot. Skub dækslet på igen, og udskift eventuelle kabler, du fjernede. 6 Sådan Erstat et internt modem i en Dell Desktop

Installer driverne på cd'en.

Start computeren op. Installer modem drivere ved hjælp af cd-rom'en producenten leveret med modem. Alternativt, Dell og andre modem beslutningstagere tilbyde de nødvendige drivere til download på deres respektive hjemmesider.

TIPS

  • Tag alle kabler fra computeren. Undladelse af at gøre dette kan resultere i elektrisk stød.
  • Rør ikke metalkontakterne på bunden af ​​modemet.

relaterede artikler