Sådan bruges gruppepolitik Editor til at slå Windows Firewall

May 11

Sådan bruges gruppepolitik Editor til at slå Windows Firewall


Der er tidspunkter, hvor du ikke ønsker den medfølgende Windows firewall kører på hver profil din Windows-computer. Du kan logge ind på hver profil og slukke for firewall, men der er en mere effektiv måde at udføre opgaven. Du kan bruge gruppepolitik Editor til at deaktivere firewallen for alle, der bruger computer nu eller i fremtiden.

Instruktioner

1 Log ind på computeren med rette tilladelser til at oprette gruppe politiske objekter i Group Policy Editor. Dette vil typisk indebære en bruger, der er en del af administratorgruppen på computeren.

2 Åbn Active Directory-brugere og -computere ansøgning. Hvis du er på en server, vil dette findes ved at klikke på start-knappen i nederste højre hjørne. På højre side af menuen, vil du se en anden mappe mærket "Administrative Tools". Inde denne mappe finder du de Active Directory-brugere og -computere ansøgning.

3 Åbn dialogboksen Kør. Dette åbnes ved at klikke på start-menuen i nederste venstre hjørne og derefter klikke på den indstilling, der siger "Kør".

4 Åbn Microsoft Management Console. Dette gøres ved at skrive "mmc" i feltet i dialogboksen Kør, og derefter klikke på knappen "OK".

5 Åbn Tilføj / fjern dialogen snap-ins. Dette gøres ved at klikke på menupunktet mærket "File" øverst i dialogboksen. I drop-down vælge indstillingen for "Tilføj / fjern Snap-in."

6 Tilsæt snap-in til Group Policy. Nederst i dialogboksen, du ser nu er der en knap der hedder "Tilføj", som du skal klikke på. Du vil blive præsenteret med en liste over snap-ins. Kig efter en mærket "Group Policy", og klik på knappen "Tilføj".

7 Luk Tilføj / fjern dialogen snap-ins. Du bliver nødt til at klikke på knappen "Luk" og derefter klikke på knappen "OK" i det næste vindue.

8 Udvid computerens konfiguration mappen. I venstre rude i vinduet vil du klikker på plustegnet ved siden af ​​ikonet for computerens konfiguration.

9 Udvid administrative templates mappen. Under computerens konfiguration mappen vil du se et ikon for den administrative mappe, hvor du vil klikke på plustegnet ved siden af ​​mappen.

10 Gå til firewall mappen Windows. Dette gøres ved at udvide mappen mærket "Netværk" ved at klikke på plustegnet, så udvide mappen mærket "Network Services", og til sidst udvide mappen mærket "Windows Firewall".

11 Vælg mappen mærket "Standard Profile". Klik på den mappe, og du vil blive præsenteret for flere muligheder i den højre rude.

12 Dobbeltklik på indstillingen i højre rude mærket "Windows Firewall:. Beskyt alle netværksforbindelser" Dette er den første mulighed i højre rude.

13 Vælg muligheden for at deaktivere firewall. Dette er en rund alternativknap i den dialogboks, der åbnes fra det foregående trin.

14 Klik på knappen "OK".

TIPS

  • Hvis firewallen er deaktiveret på computeren, kan det åbne computeren op til forskellige angreb fra internettet. Vær sikker på at du har en firewall mellem din computer og internettet. Mange routere i hjemmet og business indstillinger har firewall kapacitet.

relaterede artikler