Sådan oprettes en Amazon Listmania Liste

March 29

Amazons Listmania! Funktionen gør det muligt for kunderne at dele udarbejdet lister over produkter med andre forbrugere. Lister kan oprettes ved hjælp af en produkt, der sælges eller udbydes på Amazon og kan afsættes til ethvert emne eller produkt klassificering. Lær at oprette din egen Amazon Listmania! liste.

Instruktioner

1 Besøg Amazons officielle hjemmeside, logge ind og søge efter et produkt, som du gerne vil medtage i en Listmania! liste. Gennemgå søgeresultaterne. Under titlen "Listmania !," finde et par tidligere Listmania! lister med produktet på venstre side af skærmen. Læg mærke et link under de andre annoncerede lister, der siger "Opret en Listmania! List." Klik på linket for at gå til en webside, der hjælper dig gennem oprettelse af en Listmania! liste.

2 Giv din liste et klart titel. Titler, der nemt identificere indholdet af en Listmania! liste hjælpe dig skelne mellem flere lister. De hjælper også andre kunder på udkig efter lister finde lister er relevante for deres smag.

3 Indtast dine kvalifikationer. Giv brugerne en grund til at klikke på din Listmania! liste over andre. Sørg for at indtaste kvalifikationer er relevante til listen. For eksempel, hvis du har til hensigt at oprette en liste over sundhedsprodukter, nævne nogen erfaring, du har på sundhedsområdet.

4 Indtast en introduktion til din liste. Giv brugerne med et kort afsnit forklarer din liste og dens formål. Selvom herunder en introduktion er valgfrit, har du maksimalt 200 tegn til at bruge.

5 Sæt tags i din Listmania! liste. Tags er simpelthen søgeord der klassificerer din liste og hjælpe andre brugere med at finde det. Adskil hvert tag med et enkelt komma. Klik på "Hvad er et tag?" for mere detaljerede oplysninger om tags og deres anvendelse.

6 Vælg produkter for at tilføje til din Listmania! liste. Klik på "Tilføj produkt", vælg en kategori, skal du indtaste et produktnavn, tryk på "Go" og gennemgår resultaterne. Vælg eksakte matches til dit produkt og tilføje kommentarer op til 400 tegn til dit valg for brugerne at læse. Vælg "Tilføj en" for at tilføje yderligere produkter og klik på "Udført", når du er færdig.

7 Se et eksempel på din liste. Flyt eller fjerne elementer på din liste ved hjælp af pilene og "Fjern" knapperne. Vælg "Publish List" når du er klar til at dele din Listmania! liste med resten af ​​Amazon.

TIPS

  • Fortæl Amazon hvad du synes om den nuværende Listmania! liste skaberen. Amazon har en feedback-e-mailadresse eller form, som du kan bruge til at sende kommentarer, forslag eller generel feedback.
  • Forsøg ikke at lave en Listmania! listen, hvis du er under 13 år. Oprettelsen af ​​Listmania! lister af brugere denne unge er imod Amazons politik.
  • Brug ikke sjofle, misbrug eller irrelevante tags. Hold personlige oplysninger ud af dine tags, herunder noget, der identificerer børn.

relaterede artikler