Intern Vs. ekstern Sata

May 6

Intern Vs. ekstern Sata


Med evnen til at hot swap, mindre kompliceret kabelføring, hurtigere overførselshastigheder og større lagerkapacitet Serial ATA-drev egner sig til udvortes brug. Men det er markedsføring snarere end tekniske forskelle, der sætter eksterne enheder, bortset fra interne.

ligheder

Der er ikke nogen teknisk forskel mellem interne og eksterne SATA-drev. Selve hardwaren er udskifteligt. Du kan trække drevet ud af enhver computer og bruge dem uden at bruge en SATA kabinet eller adapter kabler. Du kan også afvikle et eksternt drev og montere den i din computer. Enten måde drevet kræver en strømforsyning og forbindelse til dit bundkort. Det er i disse to forbindelser, at de eksterne og interne drev forskellige.

Forskelle

Eksterne drev er beregnet til at være brugervenlige og tilgængelige. Ledninger, der bruges med intern SATA er for skrøbeligt til denne type brug. Som et resultat, er USB-forbindelser generelt bruges til at bygge disse "plug and play" enheder. Men denne ledningsføring forsinker overførselshastighed på drevet ned, hvilket gør eksterne drev funktionelt langsommere end internt. Det endelige mål er at udrydde dette problem med alternative SATA ledninger.

eSATA

SATA-IO (SATA-International Organization) har udviklet eSATA (ekstern SATA) som svar på dette behov. eSATA ligner interne ledninger i funktion, men i stand til at modstå større mængder håndtering og statisk elektricitet. Seks gange hurtigere end USB eller FireWire, er eSATA udvisker linjen mellem intern og ekstern bringe dine enheder op til hastighed.