Hvordan til Mount LCD Computerskærm

September 26

Hvordan til Mount LCD Computerskærm


Vægmontering en LCD-skærm er blevet stadig mere populære på grund af den tynde beskaffenhed af LCD-skærmen. Vægbeslag kan være dyrt, men men montere en LCD-skærm, kan hjælpe med at spare plads i et rum og er en perfekt måde at vise en LCD-skærm. Med den rette monteringssæt, et par værktøjer og partner, montering en LCD-skærm er en temmelig let proces.

Instruktioner

1 Find et sted, hvor du vil have LCD-skærmen er monteret.

2 Find stutterier i væggen, hvor du ønsker at montere skærmen med en stud Finder. Ved hjælp af en stud Finder vil tillade dig at lokalisere den nøjagtige placering af tappen.

3 Bor dit første hul. Brug det første hul som reference, markerer de tre andre huller med en blyant. Brug en leveler at sikre, at hvert hul er lige og bore de resterende huller.

4 Skru monteringsbeslaget ind i væggen ved hjælp af skruerne, som den monteringssæt.

5 Fastgør monteringsskinnerne til bagsiden af ​​LCD-skærmen. Sørg for, at skinnerne er sikret stramt på LCD-skærmen for at forhindre skærmen i at falde.

6 Løft LCD-skærmen og placere den på væggen mount. Med hjælp fra en ven eller et familiemedlem, forsigtigt løfte LCD-skærmen (med skærmen vender væk fra væggen) og dias til skinner ind i mount parentes.

TIPS

  • To tappe er typisk nok til at holde vægten af ​​en LCD-skærm.
  • Hvis du ikke har en stud Finder kan du stadig finde de knopper ved at banke på væggen med din næve og lytte omhyggeligt til lyden. Hvis du hører en solid, kedelig lyd, betyder det, at du har fundet en stud. Hvis du hører en hul lyd så det betyder, at der ikke er nogen stud bag væggen.

relaterede artikler