Sådan bruges Microsoft Word til at oprette en formular med muligheder

December 18

Microsoft Word 2010 er designet til at være i stand til også at omfatte online formularer, der giver brugerne flere muligheder at vælge imellem. Optionerne kan komme som en drop-down boks, som brugerne kan vælge, eller som en serie af afkrydsningsfelter, som de kan klikke på. For at oprette formularen indstillinger, skal du åbne "Udvikler" område af båndet, som er skjult som standard.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word 2010-programmet. Et tomt dokument vil blive vist på skærmen.

2 Klik på fanebladet "Filer", og vælg "Indstillinger" fra listen i venstre side af skærmen. Klik på "Tilpas Ribbon" i venstre side af "Options" vinduet, find derefter "Main Tabs" område på højre side af vinduet. Klik på boksen ved siden af ​​"Udvikler" og klik på "OK" for at gå tilbage til dit dokument. Den "Udvikler" fanen vises på toppen af ​​programvinduet.

3 Indtast din statiske tekst i dokumentet. Dette vil være tekst, der dirigerer brugeren om, hvordan du bruger danner muligheder, og vil være ved siden af ​​formularkontrolelementerne når du tilføjer dem i.

4 Placer markøren hvor du ønsker at tilføje din første form kontrol. Klik på en knap i "Controls" område af båndet for at tilføje en formular kontrol. Hvis du vil have brugerne til at have muligheder at vælge imellem, skal du vælge "Combo Box Content Control" eller "drop-down liste Content Control." Disse to er næsten identiske, da begge vil give brugerne den åben for valgte forudindstillede indstillinger fra en drop-down listen, men med kombinationsbokse, kan brugerne vælge at indtaste deres egne oplysninger så godt. Hvis du vil have brugerne til at være i stand til at vælge en dato fra en kalender, tilføje en "Date Picker".

5 Klik på den kontrol, du lige har tilføjet, og klik på knappen "Kontrol Properties" i båndet. Her kan du give formen en titel, som vil blive vist over feltet, når brugerne klikker på det. Klik på knappen "Tilføj" for at tilføje nye muligheder for brugeren at vælge imellem. Når du er færdig ændre egenskaberne, klik på "OK" for at gå tilbage til dokumentet.

6 Klik på "Design Mode" knappen, som er placeret lige over knappen "Kontrol Properties", hvis du ønsker at flytte kontrollerne rundt i dokumentet. Klik på kontrol, og en lille fane vises på kontrol venstre side. Klik og hold på fanen, og træk derefter kontrollen til den ønskede placering. Klik på knappen "Design Mode" igen for at forlade funktionen.

7 Klik på "Begræns redigering" knappen i båndet, når du er færdig med at tilføje kontroller. Du bliver nødt til at låse dokumentet, for brugerne at interagere med det. Sæt et flueben i boksen under "Redigering Begrænsninger." Vælg "udfylde blanketter" fra drop-down menuen, klik derefter på knappen "Ja, start Fuldbyrdelse beskyttelse". Indtast en adgangskode for dokumentet, som du senere kan bruge til at redigere dokumentet igen, og klik på "OK".


relaterede artikler