Sådan ændres musemarkøren på Windows XP-pc

August 6Nogensinde ønske du havde en anden mus end den spidse pil på din PC? Når du er mere fortrolig med din XP-computer, kan det være rart at tilpasse det lidt. En nem måde at gøre dette på er at ændre, hvad musemarkøren eller pegepind ser ud. Det er en meget nem betjening i Windows, som tager et par sekunder, og kan give store visuelle resultater på din Windows XP-skrivebordet.

Instruktioner

1 Det første skridt til at ændre musemarkøren er at klikke på din XP-startknap og se efter indstilling i kontrolpanelet, når du har placeret det klikker på det.

2 Inde i Kontrolpanel skal du se en Øget tilgængelighed option blandt valgene. Dette er, hvor vi ønsker at gå; så klik på den for at åbne den op.

3 Inside The Øget tilgængelighed vindue, vil du se og valgmulighed kaldet Øget tilgængelighed. Dette er, hvor vi ønsker at gå; så gå videre og åbne den.

4 Du bør se en mulighed, der står Udforsk alle indstillinger, du ønsker at vælge denne og klik på 'Make musen nemmere at bruge ".

5 Der vil være en mulighed i her som siger "Se også", hvilket vil gøre det muligt at vælge Indstillinger for musen, bør dette medføre en dialogboks til at poppe op kaldet Mouse indstillinger. Dette er den vigtigste område, du vil være i at ændre din musemarkør.

6 Mens der i museindstillinger, du ønsker at vælge fanebladet med titlen Pointers. Pointers er et andet navn for musemarkører.

7 Klik nu på knappen Scheme; bare rolig, vi er der næsten til at ændre din musemarkør.

8 Du vil nu have en række pointer ordninger til rådighed for dig og simpelthen nødt til at vælge den ønskede én for at ændre musemarkøren til denne særlige én.

9 Dette er et afgørende skridt, klik på Anvend. Hvis du ikke klikker på Anvend, du er ændringer vil ikke blive gemt, og du hyle nødt til at gentage processen igen. Dette vil ændre alle dine musemarkører til det nye tema.

10 Hvis du kun ønsker at ændre din mus ikon, i stedet for at klikke på Anvend endnu, skal du klikke på knappen Tilpas i fanen Markører.

11 Nu kan du vælge knappen Gennemse for at åbne en ny dialogboks med gennemse modul i det.

12 Du vil være i stand til at vælge en ny musemarkør under indstillingen Markører.

13 Når du har valgt din pointer, klik på Åbn.

14 Det sidste trin i denne temmelig lang proces at ændre musemarkøren er at klikke på OK. Når tilbage i fanen Markører, klik på Anvend.

TIPS

  • Du kan downloade masser af dejlige musemarkører fra internettet til jazz op din pc

relaterede artikler