Hvordan man laver en film klip Loop i Flash MX

July 14

Macromedia Flash MX er multimediesoftware, der ofte bruges til at tilføje animation og interaktivitet til hjemmesider, bannere og intro-splash sider. Den kan også bruges til at skabe reklamer og spil. En grundlæggende teknik, der er nødvendig, når der arbejdes med en animeret eller interaktiv film er at skabe et klip sløjfe. Clip sløjfer bruges til at skabe en aftagende virkning eller til at gentage en ramme. Denne teknik er enkel, og den kan opnås på kun nogle få trin.

Instruktioner

1 Åbn den animerede eller interaktiv film, som du ønsker at tilføje klippet sløjfen til ved at klikke på "Filer> Åbn".

2 Fremhæv det første billede. Placer markøren over den første ramme og derefter klikke og trække markøren hen rammerne. Dette bør ske i én bevægelse uden at tage fingeren fra musen. Din tidslinje bør fremhæves i sort. Hvis det ikke er, skal du klikke på "Ctrl + Z" (Kommando + Z til Mac) for at fortryde, og prøv igen.

3 Placer markøren over de valgte rammer, tryk på "Ctrl" og derefter klikke og trække markøren (Option, klikke og trække på en Mac) ned på tidslinjen. Dette vil kopiere ramme, som du bare fremhævet og placere den direkte bag den første ramme, hvilket skaber en løkke. Denne ramme inden filmen vil nu gentage sig selv igen og igen. Gentag dette trin med andre rammer i den animerede film, hvis du ønsker.


relaterede artikler