Sådan Tilpas NetSuite

March 8

NetSuite er et web-baseret program, der giver virksomheder med en række e-handel, CRM (Customer Relationship Management) og ERP (Enterprise Resource Planning) værktøjer. Den er designet til at hjælpe administratorer, IT-personale og systemudviklere gøre mere effektive og kvalificerede beslutninger om deres virksomhed, er baseret på real-time overvågning af forretningsaktiviteter. Et antal komponenter kan tilpasses gennem Netsuite grænseflade.

Instruktioner

brugerdefinerede kategorier

1 Start NetSuite, klik på "Setup" og "Tilpasning" og vælg "Center Links." Indtast et navn i URL du vil bruge til den nye kategori.

2 Klik på knappen "Tilføj" og klik på "Gem". Klik på "Setup", "center Kategorier" og "Ny" for at specificere den rolle (f.eks Sales Center-type).

3 Vælg den fane placering, hvor du ønsker at tilføje den nye kategori (Kunder, Forecast, Ressourcer eller andet). Indtast det navn, du ønsker at vise for den nye kategori.

4 Vælg den rækkefølge, som det vil vise i drop-down menupunkter, ved at vælge at "Indsæt før [eksisterende kategori]." Klik på "Gem".

Tilpassede layout

5 Klik på "Setup", vælg "Tilpasning" og "handel Forms" og klik på "Rediger / Tilpas" knappen, der svarer til transaktionen formular layout, du ønsker at tilpasse. Den "Custom PDF Layout" åbnes.

6 Skift baggrunden eller tekstfarve ved at vælge en fra de tilsvarende farvepaletter til højre.

7 Vælg en sidestørrelse, højde, bredde og margener ved at klikke på tilsvarende rullemenuer fra hvert felt, og klik derefter på "Gem". Den "Elements" åbnes op viser alle de bevægelige og re-anselig komponenter.

8 Klik og træk nogen af ​​komponenterne til det ønskede sted i sidelayout. Disse omfatter: firmalogo, formular titel, firmanavn, fakturering og forsendelse info og mere, afhængigt af det layout, du har valgt.

9 Tilføj et nyt element fra vinduet "Tilføj Brugerdefineret Element", hvis det er nødvendigt, ved at vælge fra de tilgængelige menupunkter under afsnittet "Selected Element". Klik på "Gem" for alle ændringer til at forblive for den type layout.

TIPS

  • For omfattende tilpasning, NetSuite giver et par softwareprogrammer, herunder SuiteBuilder, der giver administratorer mulighed for at tilpasse instrumentbrættet, konfiguration af virksomhedens processer, forholdet og kobling mellem former og mere.

relaterede artikler