Sådan udskriver Adobe PDF-dokumenter med en høj kvalitet billede

July 31

Sådan udskriver Adobe PDF-dokumenter med en høj kvalitet billede


Brugen af ​​PDF er blevet udbredt i computerens verden; filformatet er open source og kan bruges på tværs af platforme. Adobe Reader er et gratis program, der kan åbne PDF-filer, men det kan ikke redde dem; Adobe Acrobat, på den anden side, kan se og oprette PDF-dokumenter. Hvis du har oprettet eller hentet et dokument med en høj kvalitet billede indlejret, udskrivning af PDF og ved hjælp af "Fast", "Kladde" eller endda "indstillingen Standard" vil resultere i en lav kvalitet udskrift. For at udskrive et PDF-dokument med billeder, omkonfigurere indstillingerne for udskriftskvalitet på din printer for at få det bedste resultat.

Instruktioner

1 Åbn Adobe PDF-dokumentet i Adobe Acrobat, Acrobat Reader eller fra en webbrowser. Klik på "File". Vælg "Udskriv" fra valgmulighederne.

2 Vælg den ønskede printer, og klik derefter på knappen "Indstillinger". Klik gennem hver fane for at finde "Udskriftskvalitet" valgmulighed. Indstillingen "Udskriftskvalitet" er ofte fundet på "Main", "papir" eller "" fanen Sideopsætning.

3 Vælg "High", "bedste" eller "Maksimum" fra valgmulighederne for at vælge den højeste udskriftskvalitet.

4 Læg papiret i printeren foder og klik på knappen "Udskriv" for at output en høj kvalitet PDF-dokument.