Sådan oprettes et foldet hæfte i Word 2003

April 30

Sådan oprettes et foldet hæfte i Word 2003


Mens mange brugere er afhængige af Microsoft Word til at gøre simple, enkle dokumenter, er det også i stand til at håndtere mange andre typer af projekter. Denne artikel vil vise dig hvordan man laver en foldet hæfte i Word, komplet med uanset tekst og grafik, du vælger. Brugen af ​​disse hæfter er næsten uendelige: du kan detaljer din virksomheds historie; skrive en historie til et klasseværelse fuld af børn; eller kompilere en samling af dine foretrukne digte.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word, og derefter oprette en ny, tomt dokument. Du kan gøre dette ved at klikke på "Nyt tomt dokument" knappen på værktøjslinjen eller ved at bruge tastaturgenvejen Ctrl + N.

2 Klik på "File" på værktøjslinjen, og klik derefter på "Sideopsætning". Boksen "Sideopsætning" vil åbne. Sørg for at du er på fanen "Margener".

3 Gå til drop-down menuen under "Sider", ved siden af ​​"flere sider." Vælg "Book fold." Du vil nu se nogle flere muligheder, der er blevet tilføjet til dialogboksen.

4 Skift margenerne i "Margener" område på toppen af ​​kassen. I "Sheets Per Hæfte" drop-down menuen, vælge det antal sider, du vil have din brochure at have. Klik på "OK".

5 Indtast tekst og indsætte grafik i brochuren, ligesom du ville gøre med enhver anden Word-dokument. Når du er færdig med at gøre din brochure, skal du klikke på "Print Preview" knappen på værktøjslinjen for at se, hvordan din brochure vil se ud, når den er udskrevet. Hvis det ser godt ud for dig, udskrive væk!

TIPS

  • Når du udskriver din brochure, skal du bruge printerens dupleksudskrivning mulighed. Nogle printere har ikke en automatisk duplex, så du bliver nødt til at bruge den manuelle duplex, hvilket betyder, at du udskriver den ene side af siden, vende papiret og udskrive på den anden side. Se printerens manual eller afsnittet "Hjælp" for at få instruktioner.
  • Hvis du fremhæver en del af din brochure og klik på "Selection" i din print dialogboksen vil Word udskriver det afsnit, du fremhævet, hjælp ved hjælp af standardsidelayout stedet hæftet layout

relaterede artikler