Hvorfor gør folk bruger FileServe?

July 31

FileServe er en online fil hosting service, der giver brugerne mulighed for at lagre og distribuere filer via downloades links. Ligesom mange andre fil-hosting-tjenester, FileServe beskæftiger en afventende tid metode til ikke-premium brugere og blokerer parallel downloading. Premium-brugere er tilladt maksimal download hastighed, ingen ventetider og parallel downloading.

Backup

En af grundene mennesker bruger FileServe er at have en backup service på hånden. Du kan gemme store mængder af data på FileServe, uanset filtype. Dette kan være særligt praktisk, hvis du ønsker at omformatere din harddisk eller overføre data til en ny computer, uden besværet med at brænde utallige arkivers dvd'er eller bekostning af at købe eksterne harddiske. Det kan også være nyttigt, hvis din computer har data du ikke ønsker at tabe til nogle måde af hardwarefejl eller computer angreb.

Forenklet fildeling

FileServe kan også være praktisk, hvis der er en fil, du ønsker at sende til en ven, men finder det er for stort til en e-mail vedhæftet fil eller så stor en instant messenger overførsel ville tage en latterligt lang tid. Ved at uploade filen til FileServe, kan du blot e-mail eller besked din ven et link. De kan derefter hente det i deres eget tempo, når det er bekvemt for dem, og uden at bekymre sig om, hvorvidt internetforbindelsen på den ene eller den anden side vil hæmme overførselshastigheden.

lettere Distribution

FileServe er også nyttigt for folk på udkig efter en mere bekvem måde at distribuere filer til en stor gruppe af mennesker. Hvis du er en musiker, og du har lavet en MP3 af din seneste track, kan det være en enorm besvær at have hver person, der ønsker en kopi meddelelse, du og direkte sende en til hver af dem. Med en enkelt FileServe link, kan alle interesserede få dine spor samtidig spare tid og besvær. Mens mange web-hosting-tjenester tilbyder muligheden for at være vært for filer på deres server, kan filstørrelse og båndbredde grænser være en besværet, især i betragtning af disse tjenester er ofte betalt præmier, i modsætning til gratis hosting med FileServe.

Opbevaring

Sommetider opbevaring alt på din computer er simpelthen upraktisk. Du kan være tilbøjelig til at bruge FileServe til at gemme store filer, du ikke ønsker tilstopning din harddisk, men stadig ønsker at få adgang. Ved at lagre disse data på FileServe, kan du hente den, når du har brug for det og slette den, når du er færdig. Filen vil forblive på FileServe, klar til dig, næste gang du beslutter du har brug for det.

Henvisning betalinger

En anden grund folk bruger FileServe er, at de kan få betalt for at gøre det. Hvis du vælger at uploade en fil til FileServe og distribuere linket, vil hver tusinde mennesker, der klikker og downloade det link netto du $ 25, uden anden grund, end folk downloadet din fil. Samlet set kan det ikke virke som meget, men for filer, der får massiv distribution, kan dette hurtigt tilføje op til en pæn fortjeneste.


relaterede artikler