Sådan udskriver etiketter Brug et Excel regneark

October 15

Sådan udskriver etiketter Brug et Excel regneark


Microsoft Excel er et regnearksprogram, som du kan bruge til finansiel sporing, rapporter, omkostningsberegning, skabelse Pivot tabel og skabelse print label. Microsoft-programmer er skabt til at arbejde sammen og bruge mulighederne i Excel program med Microsoft Word kan hjælpe dig med at udskrive de etiketter, du har brug for. Etiketter gør det nemt at sende mail, markere pakker og organisere filer eller endda opbevaring. Det er en simpel opgave at skabe din liste og derefter konvergerende det med Microsoft Word.

Instruktioner

1 Start et regneark i Excel. Opret en sammenhængende serie af rækker med de data, du ønsker at udskrive som etiketter. Indtast din etiket navn i den første celle i hver række og kolonne. Hvis du ønsker at udskrive etiketter for- og efternavne, skrive "fornavn" i første række en kolonne og "efternavn" i første række i den anden kolonne, under disse positioner, indtast de tilsvarende typer oplysninger. Hvis du udskriver adresser, skal du indtaste "gaden eller postboks" i første række af en kolonne, derefter "postnummer" som overskriften på den næste kolonne med den matchende oplysningerne i de lavere rækker.

2 Gem dine data. Vælg hele listen og klik på "Indsæt" menuen. Hold musen over "navn", klik på det og skriv et navn til listen. Klik på "tilføj" og derefter klikke på "tæt på."

3 Åbn Microsoft Word. Åbn din menu "værktøjer", klik på "breve og forsendelser." Åbne op "brevfletning guiden". Guiden fører dig gennem en række meddelelser og trin til at få dine etiketter indstillet til udskrivning.

4 Vælg dokumenttypen. Klik på "labels", derefter "label typen." Du vil blive bedt om at "vælge modtagere." Vælg "Brug eksisterende en eksisterende liste", så fortsæt for at søge efter dit gemte fil i den mappe, du har gemt det i og klik på "åben."

5 Læs "Vælg tabellen boksen," markere feltet ud for "første række af data indeholder kolonneoverskrifter" og klik på "OK." Når feltet "flettefelter modtagere mail" åbner op som brevfletning guiden præsenterer det som det næste skridt, skal du klikke på de oplysninger, som matcher de overskrifter, du har oprettet. Dine etiketter skal nu være korrekt formateret. Placer dine etiketark i printeren. Udskriv etiketter, du ønsker.

TIPS

  • Du kan vælge, hvilke modtagere du ønsker at udskrive, ved at klikke på "Rediger modtagerliste" kun at udskrive de dele, du vælger.

relaterede artikler