Sony Mavica vil ikke anerkende Mit drev

September 29

Sony Mavica vil ikke anerkende Mit drev


Mange kameraer er designet til nem upload af billeder, og Sony Mavica er ikke anderledes. Så snart du slutter den til din computer, er det tildelt et drevbogstav, og du kan importere, se, redigere og dele billeder med familie og venner. hvis det ikke er tildelt et drev, betyder imidlertid, din computer genkender ikke kameraet. Dette kan være på grund af en defekt USB-kabel, installation glitch eller din computer på overarbejde på USB-tilslutninger.

Instruktioner

1 Tilslut din Sony Mavica til din computer ved hjælp af et USB-kabel end den fastsatte kameraet. Monter den mindre ende i kameraets USB-port og den større ende i computerens USB-hub. Problemet kan være med i selve kablet. Sørg for at forsyne kameraet på, så computeren anerkender, at en enhed er blevet tilsluttet. Dit kamera program bør lancere det samme, hvis det virker. Hvis du har computeren ikke har en hub, der er højst usandsynligt, indsætte dit kameras SIM-kort (dens bærbare memory chip) i SIM-kortstikket på din computer ved at åbne kameraet døren, skubbe SIM-kortet indad for at skubbe det og skubbe det i computeren.

2 Klik på "Computer" for at se, om drevet vises. Det vil bruge et brev, som vil variere alt efter, hvor mange enheder er tilsluttet, og kameraet navn vil blive vist.

3 Afbryd alle andre enheder, der kan sættes i, såsom et webcam, mus, ekstern harddisk eller memory stick. Disse enheder alle distribuere din computers evne til at overføre information fra computeren til enheden, og det kan få computeren en forsinkelse i at genkende en anden tilsluttet enhed.

4 Klik på "Start" og "Control Panel". Du kan være nødt til at afinstallere dit Sony Mavica programmet og installere det igen. Der har måske været et problem, når det oprindeligt blev installeret.

5 Klik på "Programmer og funktioner" og vælg "Sony Mavica" fra listen over programmer, der vises. Klik på "Uninstall" for at afinstallere programmet.

6 Indsæt din Sony Mavica installations-cd'en i cd-rom ved at trykke på "Eject" -knappen på din PC. Tryk på knappen CD og vent til installationsguiden vises. Klik på "Install" og gå gennem trinene i guiden.

7 Tilslut din Sony Mavica til computeren med et USB-kabel. Den mindre ende vil passe ind i Sony Mavica USB-port og den større ende i computerens USB-hub. Sørg for at du trykker på knappen "Power" på kameraet, så computeren genkender enheden.


relaterede artikler