Sådan Care for din bærbare Easy Enkle tips

June 13

Sådan Care for din bærbare Enkle tips. Det grundlæggende i laptop pleje de fleste mennesker ikke forstår, at der er behov for at forlænge det effektive levetid.

Instruktioner

1 Første ting de fleste mennesker glemmer er batteriet. For at korrekt pleje for batteriet (s) du har brug for at dræne og genoplade ugentligt. Jeg har set folk med bærbare computere sluttet til et år spekulerer på, hvorfor batteriet kun varer 20 minutter i stedet for 2 timer ligesom det bruges til. Du er nødt til at gøre dette, så det husker det fuldt ud kan dræne, og det vil forlænge batteriets levetid.

2 Vedligeholdelse af skærmen er vigtig også, ordentlig skærm pleje omfatter holde det rent med de rette klude eller væske (LCD Wipes fungerer bedst.), Og hængsel pleje. De fleste mennesker rengøre skærmen hver så ofte og helt forsømmer deres hængsler. DU! JA, DIG! Åbn og luk din laptop ved TOP MIDDLE langsomt og jævnt KUN. Jeg krummer tæer, når jeg ser dine bærbare computere med skærmen ved at falde fra folk rykkende dem åbne og smække dem lukket af hjørnerne. Jeg ved ikke, hvorfor jeg altid billedoptagelsesfunktion forsøger at bruge det på et tog eller ujævn bil tur og kan ikke se noget fra overdreven hængsel slid. En sidste ting på skærmen holde din lysstyrke så langt ned som du stadig kan se komfortabelt. Dette vil også forhindre din inverter (den del, der lyser det op) fra at gå for tidligt. Hvis du har en bærbar computer, skærmen gik sort, holde en lommelygte op til det og se om det er bare inverteren.

3 Strømstik indsætningspunktet. Denne sprøde stikket socket, loddet til din bærbare computer bundkort med og overdrevent små mængder loddetin, har en tendens til at bryde. Hvad der sker? Din bærbare computer vil ikke oplade, vil ikke tænde, når batteriet dør. Dette er ikke en dræber af bærbare computere. Overvej dette, der er omkring 50-200 monokel bittesmå skruer og en kedelig fjernelse at komme til dette stik. Spar dig selv en dyr reparation (totaler fleste bærbare computere) ved at være over forsigtig med dig ledning og strømstik.

4 Vær blid med din CD / DVD-brænder / afspiller. Rør ikke ved objektivet. (Dette burde være indlysende ...)

5 Igen burde være indlysende, men ikke tabe, være opmærksom på kanterne af tabeller, wire routing osv Spild ikke og holder alle væsker på en langt afstand fra din computer. Græd ikke over spildt mælk, medmindre det er på din $ 1000 laptop, så græde.

6 Air det ud, holde det cool. Laptops gerne smelte. Melting er dårlig, du ikke ønsker din computer til at overophede. Anbring IKKE på sengen, pude, tæppe, noget, der blokerer din ventilationshuller er DÅRLIGE. Virkelig dig laptop skal være på et køligere pad, er disse fans for under computeren. Se på det på denne måde, et hus computer kører temmelig varmt, tage det og kondensere det på meget som muligt til en bærbar, og du har et kompakt nær vulkan på skødet. Også en gang hver 6. måned luft blast det ud med dåse luft eller helst luftkompressor (MEGET GRUNDIGT).

7 Højttalere er også skrøbelig, min laptop er nyere og har indbygget beskyttelse højttaler. Jeg har hørt mange bærbare højttalere, der ikke havde denne beskyttelse og lød som ris crispies på sølvpapir. Hold din lydstyrke ned og medieafspiller skære to venstre på eq for at gemme dine højttalere fra en tidlig ændring i en tin kan lyde.

TIPS

  • Efter denne artikel vil forlænge levetiden på din bærbare computer.
  • Spyware / Malware / Virus / Manglende bedrage kan også dræbe vinduer og hardware.
  • ADVARSEL!!! FORSIGTIG med snore!
  • Sørg for at du også rense det med min præstation tune computer artiklen nedenfor.

relaterede artikler