Sådan at redde & Recover et Mistet kodeord i IBM

June 11

Processen til at inddrive adgangskoder til IBM Thinkpad kan opnås, men kræver omhyggelig forberedelse. Op til tre typer af adgangskoder bruges af IBM Thinkpads. The Power-on password, harddisk password - som består af både master og bruger - og adgangskoden tilsynsførende. Administratorkodeordet, kendt som BIOS-adgangskode beskytter information lagret i BIOS Setup Utility. Ved opsætning af adgangskoden tilsynsførende, det sætter også harddisken password Master. Brugeren harddisk adgangskode, kan være skabt til at give adgang til autoriserede personer, der ønsker at foretage ændringer på harddisken. The Power-on password bruges til at beskytte uvedkommende i at dreje systemet.

Instruktioner

1 Luk computeren ned via menuen Start, og lade computeren slukket. Fjern batteriet og backup-batteriet.

2 Tænd computeren igen, og lad den køre gennem sin POST. Når POST er fuldført, prompt skærm til Power-on password vises ikke længere.

3 Indsæt batteriet og backup batteri.

4 Adgang til opsætning af BIOS, hvis adgangskoden tilsynsførende er kendt og nulstille Startkodeord derfra som en anden mulighed for at inddrive Power-on password.

TIPS

  • Skriv ned alle adgangskoder, der bruges for hver sektion og holde dem på et sikkert sted. Backup filer med jævne mellemrum for at sikre, at de forbliver sikker bør harddisken skal udskiftes.
  • Nulstilling af password tilsynsførende er ikke en mulighed. Hvis det er glemt, vil det ikke give adgang til opsætning af BIOS, men det gør ikke blokere adgangen til operativsystemet, derfor computeren kan stadig bruges til normal drift. Hvis adgangskoden tilsynsførende eller Master harddisk password er tabt, skal serviceres være systemet og harddisken udskiftes.

relaterede artikler