Udskrivning på Plastic Cards

August 27

Udskrivning på Plastic Cards


Der er mange grunde til, at du ønsker at udskrive på plastikkort. Du kan udskrive dine egne gavekort, visitkort og meget mere. For at udskrive på et plastickort, skal du have et plastickort printer. Disse printere kan findes på din lokale computer butik og mange steder på nettet. Et plastikkort printer er lille og vil stikket i din computer med enten en VGA- eller USB-kabel. Når du har printeren, vil du kun brug for et plastikkort for at starte udskrivningen. Der er også flere trykning tjenester, der vil udskrive kortene for dig.

Instruktioner

1 Design dit kort på et stykke papir først. Beslut, hvor du vil placere din tekst; hvad farve, stil og størrelse din skrifttype skal være; og hvor stor du vil have dit kort til at være. Det er godt at bruge et tilsvarende kort som en guide, når designe dit kort.

2 Læg dit bånd i printeren. De fleste printere kun udskrive én farvebånd ad gangen. Det betyder, at du bliver nødt til at skifte bånd hver gang du udskriver en anden farve.

3 Kør printersoftwaren på computeren. Den tekst editor vil køre ligner et fotoredigeringsprogram program. Indstil størrelsen på dit lærred til måling af det kort, du vil udskrive på.

4 Skriv ud den tekst, der skal vises på dit kort. Du kan vælge den skrifttype, størrelse og farve, og klik og træk ord omkring dit lærred, så du kan placere dem perfekt.

5 Gå til menuen Indstillinger og vælge farven på båndet du har lagt i printeren. Dette vil fortælle dit program, hvad teksten skal udskrives. Hvert program er forskellige, så du bør konsultere vejledningen for at få mere detaljerede instruktioner til din specifikke printer.

6 Læg din printer med dit plastikkort. De fleste printere vil udskrive et kort ad gangen, men printeren kan være i stand til at holde mere end ét kort.

7 Kontroller, at printeren er tændt, og tryk på print. Dit kort vil nu udskrive med den tekst, du har skrevet i teksteditoren. Hvis du vil udskrive mere end én farve, bliver du nødt til at indlæse en ny bånd, vælge farven i menuen præferencer, genindlæse dit kort (sørg for at det er i den rigtige retning), og udskrive.


relaterede artikler