Sådan tilføjes en anden harddisk til en Dell PowerEdge 400SC

March 8

Dell PowerEdge 400SC er en stationær computer, der kommer med en Pentium 4 eller Celeron-processor, op til 4 gigabyte RAM og et ATI RAGE XL grafikkort. Den 400SC er også udstyret med to harddiske, der er knyttet til de forreste og højre sidepaneler computeren sagen. Udformningen af ​​computerens kabinet er sådan, at når låget er åbent, vil drevbåsene roterer i et let tilgængeligt sted. Særlige skinner skal vedlægges siderne af harddiske installeret i 400SC at sikre dem i bugterne.

Instruktioner

1 Luk computeren ned og slukke for skærmen. Tag ledningen, skærmkablet og alle andre kabler eller kabler forbundet til portene på bagsiden. Anbring computeren på et stabilt underlag med højre side panel opad.

2 Undersøg de øverste og nederste paneler af kabinettet og tryk på knapperne dækning release i nærheden bagkant hvert panel. Løft dækslet opad og åbn den helt. Undersøg det indvendige af sagen, og find de vedhæftede drevbåse.

3 Find harddisken er installeret i en af ​​bugterne. Skub i enderne af harddisk skinner. Skub harddisken fri for drevet og derefter flytte det ned til bugten nedenfor. Skub harddisken ind i båsen, indtil den klikker på plads.

4 Undersøg det ydre af den harddisk, du ønsker at installere. Find etiketten illustrerer de forskellige jumper-indstillingsmuligheder. Find de jumpere på bagsiden af ​​harddisken. Konfigurer jumpere til at matche indstillingen mærket "CS" eller "kabel."

5 Juster hullerne på harddisken skinnerne med hullerne på siderne af harddisken. Placer skinnerne, så fanerne i enderne stikker ud fra bagsiden af ​​harddisken. Brug skruer pakket med skinnerne for at sikre dem til siderne af drevet.

6 Sæt harddisken ind i båsen over den allerede installerede drev. Trace kablet fører fra den første harddisk og find den ubrugte stik. Sæt stikket og en strømforsyning kabel i de matchende porte på bagsiden af ​​harddisken.

7 Luk dækslet på computeren sagen. Tryk ned på bagkanten af ​​dækslet, indtil du føler et klik. Retur computeren til dens oprindelige placering og tilslut alle ledninger og kabler.


relaterede artikler