Sådan oprettes en automatisk meddelelse i Outlook 2007

January 6

Sådan oprettes en automatisk meddelelse i Outlook 2007


Omstændigheder opstår der holder selv de mest hengivne e-mail brugere væk fra computeren. For dem med ry for hurtig reaktion, disse situationer er frustrerende og muligvis pinligt. Dine venner og kolleger forventer, at du vil læse deres budskaber hurtigt og kan blive krænket af en usædvanlig forsinkelse i at høre fra dig. For brugere af Outlook 2007, løsningen er enkel: at skabe en automatiseret besked at angive, at du er "ude af kontoret," eller fremlægge andre passende forklaring.

Instruktioner

Opret din besked

1 Opret en besked på samme måde, som du ville oprette en ny e-mail. Du må ikke tage fat budskabet; forlade "til" og "CC" felter tomme. Medtag et emne, såsom "jeg er væk indtil tirsdag" eller "Min kone er i arbejde, jeg vil være tilbage snart."

2 Tilføj relevante forklaringer og oplysninger til kroppen af ​​meddelelsen. Hold det simpelt.

3 Klik på Microsoft Office-knappen (runde knap øverst til venstre) og vælg "Gem som". En dialogboks åbnes.

4 Indtast et filnavn såsom "Away besked" eller "Vacation meddelelse."

5 Vælg "Outlook-skabelon (* oft)" fra "Gem som type" pull-down listen.

6 Klik på knappen "Gem".

Opret en regel for Message

7 Vælg "Regler og beskeder" fra menuen "Funktioner".

8 Klik på "Ny regel" -knappen på fanen "E-mail-regler".

9 Klik på "Undersøg meddelelser, når de ankommer" linket under "Start fra en tom regel" sektionen.

10 Klik på "Næste. Dette åbner" Guiden Regler. "

11 Tjek den relevante boks under "Betingelser". Hvis du vil have det samme svar, der skal sendes til alle afsendere, skal du vælge indstillingen "kun sendes til mig."

12 Kontroller den "en bestemt skabelon" link "Svar med en bestemt skabelon" under "Handlinger" og derefter klikke, der vises nedenfor.

13 Vælg den relevante skabelon på listen. Hvis skabelonen du oprettede ikke vises, skal du klikke på "Look In" feltet og vælg "User Templates i File System."

14 Klik på "Åbn", gennemgå skabelonen, og klik derefter på "Finish". Outlook 2007 vil bruge skabelonen til at besvare alle e-mails rettet til dig.

TIPS

  • Du kan skabe yderligere meddelelser og regler ved hjælp af den samme metode for at målrette specifikke budskaber til bestemte korrespondenter.
  • For eksempel kan du oprette et budskab til forretningsforbindelser og en separat meddelelse for familiemedlemmer. Gem flere beskeder ved hjælp unikke filnavne. Derefter gentage "Opret en regel" skridt for hver enkelt besked.
  • Regler kan være forbundet til en bestemt konto, eller til en bestemt distributionsliste. Klik på det relevante link (snarere end "kun sendes til mig"), inden guiden Regler.

relaterede artikler