Hvordan man kan reducere en YouTube video til indlejring

June 1

Hvordan man kan reducere en YouTube video til indlejring


YouTube kan du se, kommentere og dele videoer med venner på YouTube og andre steder. En almindelig måde at dele YouTube videoer er ved at indlejre dem direkte ind i andre hjemmesider eller blogs. Brugere, der har set en hjemmeside med en integreret YouTube-video kan se videoen ved at klikke på en "Play Pause /" knappen. Du kan tilpasse størrelsen på en YouTube-video, før indlejring det, så det passer inden for rammerne af dit websted dimensioner. Den mindste foreslåede størrelse er 425-by-349 pixel, men du kan manuelt reducere det yderligere.

Instruktioner

1 Åbn en browser og navigere til den YouTube-video, du vil integrere. Klik på "Afspil Pause /" knappen, hvis du vil forhindre, at videoen fra at spille.

2 Klik på "Del" knappen under videoen, klik derefter på knappen "Indlejring". Dette udvider indlejring tilpassede indstillinger.

3 Klik inde i "Width" eller boksen "Højde" i Brugerdefineret område af indlejring tilpassede indstillinger.

4 Skriv et antal pixels, der repræsenterer bredden eller højden af ​​den video, du ønsker at reducere og integrere. Den anden dimension justerer automatisk at skalere.

5 Klik inde i boksen, hvor indlejring kode vises. Hold "Ctrl" og tryk på "C" for at kopiere koden til din udklipsholder.

6 Åbn din hjemmeside eller blog redigering interface og indsæt koden, hvor du ønsker videoen skal vises. For at indsætte, skal du holde "Ctrl" og tryk på "V."