Sjove Ting at sætte på din Pauseskærm

August 28

Sjove Ting at sætte på din Pauseskærm


Animationer kan være en stor mulighed for at have lidt sjov og udtrykke din sans for humor i dit hjem eller arbejdsplads. Afhængigt af dine indstillinger, kan disse screensavers enten være meget hurtige til at oprette eller kan være meget mere omfattende for ekstra komiske effekt.

Ord / Jokes

Den enkleste humoristisk screensaver kan skabes ved hjælp af "3D Text" valgmulighed på de fleste pc-systemer. Vælg denne screensaver og redigere den viste tekst ved at vælge "Indstillinger". Teksten kan ændres til dine foretrukne vittighed, eller kan rutinemæssigt opdateres til at beskrive dit nuværende humør.

picture Slideshow

De fleste pc'er tillader mulighed for at vælge billeder, der er gemt på din harddisk til at blive brugt som et dias-show screensaver. Dette kan være en mulighed for at vælge de mest lidet flatterende billeder af dig og medarbejdere (måske fra den sidste julefrokost), indstilling af computeren for at bladre gennem fuld skærm versioner som en screensaver.

"Transparent" Mode

Dette bruger den samme teknik, som skaber et lysbilledshow som en screensaver, medmindre du kun vælge ét billede. Dette billede skal være et fotografi af området lige bag din computerskærm, og dimensioneret korrekt til at passe til opløsning af din skærm skærm. Dette har den virkning, at skærmen synes gennemsigtig, når billedet er lagt i fuld skærm, da det vil blive vist til at gøre din skærm gennemsigtig. For ekstra effekt, skriver ordene "Transparency tilstand Aktiveret" på billedet for at forvirre forbipasserende.

Upside-Down Screen

Tag et screenshot (ved at trykke på "Prt scr" -tasten) for en typisk program, du bruger, mens du arbejder (såsom e-mail eller tekstbehandling). I et billedredigeringsprogram, skal du vælge "Rediger - Sæt ind" for at indlæse skærmbilledet, og brug derefter de nødvendige værktøjer til at rotere den på hovedet. Gem billedet i fuld opløsning, og indstille den som din screensaver foto. Dette har den virkning, at folk gør en dobbelt-take, når de ser din skærm, som kan være sjovt at observere.


relaterede artikler