Sådan genbruger 20 ounce plast Coke Flasker til Free Stuff

September 1

Sådan genbruger 20 ounce plast Coke Flasker til Free Stuff


Så du vil have gratis ting fra koks, men du ved ikke, hvordan du får gratis point. Denne artikel vil vise dig, hvor nemt genanvendelse vil få dig gratis spil, film / koncertbilletter, og alle former for køligt gear.

Instruktioner

1 Sådan genbruger 20 ounce plast Coke Flasker til Free Stuff

Gå ind på www.mycokerewards.com hvis du bor i USA eller www.cokezone.co.uk hvis du bor i Storbritannien. Opret en konto og begynde at indsamle 20 oz. flasker til point!

2 Man kunne købe flasker af koks, kost koks eller koks nul for at få point, men det er meget lettere at bare samle dem op ud af vejen. Desværre nogle mennesker kuld og drop alt. En af disse stykker af strøelse er 20 ounce koks flasker. Når du går eller kører, og du ser en koks flaske, trække over sikkert, hvor det er lovligt at gøre det. Grib flasken (r), og læg dem i en pose.

3 Sådan genbruger 20 ounce plast Coke Flasker til Free Stuff

Udvikle en fremgangsmåde til fjernelse af etiketten af ​​flasken. Hvad du er ude efter, er adgangskoden, som står bag etiketten ætset på midten af ​​plastflaske.

4 Sådan genbruger 20 ounce plast Coke Flasker til Free Stuff


Skriv ned 12-cifret alfanumerisk kode på et stykke papir eller direkte i koks hjemmeside. Du får 2 point for hver 20 ounce plastflaske og 3 point for hver 2 Lt. plastflaske.

5 Som dine point tilfalder, begynder at søge på webstedet for belønninger, du gerne vil få. Der er belønninger, der er fri hele vejen op til belønninger, der vil resultere i at bruge 600-1000 point. Hvor mange point du opsamler er helt op til dig og din beslutsomhed. For eksempel, jeg sparet op 400 point og fik en iTrip til min iPod samt gratis mad, en gratis sang fra iTunes, og masser af andre ting. Du kan også indtaste contest at vinde ting som billetter til en koncert, videospil og meget mere.

6 Når du har nok point, klik på "Hent det nu", og systemet vil bede om din adresse at levere din belønning. Det er så simpelt er det. Dette er en meget klog genbrugsprogram, der belønner folk til at afhente koks flasker og indtaste koder. Du har al mulig incitament til at holde jorden ren! Nu kan du gå grøn og vinde cool stuff. Når du er færdig med flasken (r), bare smide dem i en genanvendelse bin nærheden af ​​din lokale købmand eller genbrugsstation. Nyd og held og lykke!

TIPS

  • Hvis du ikke kan se koden korrekt, vaske flasken ud eller skåret ud koden for at få et bedre udseende. Det anbefales at holde op koden til en lyskilde. Dette vil gøre det klarere for at se den fulde kode.
  • Du kan også donere dig point til velgørenhed. For eksempel, 200 point svarer til en £ 50 donation til World Wildlife Fund. Du kan gemme skildpadder uden selv at træde fod på en strand!
  • Husk: Kun 20 ounce plastflasker. Aluminiumsdåser ikke har den kode, du har brug for at få point.
  • Brug handsker. Vi ved ikke, hvor disse flasker har været.
  • Man kan kun indtaste en forkert kode tre gange. Efter tredje gang, vil din konto fryse, bare for dagen. Den næste dag, vil du få lov til at komme ind koder. Så du skal ikke gå i panik, hvis du har indtastet en kode i for mange gange.