Sådan downloader IBM Tivoli Monitoring Software

November 10

Tivoli Monitoring software administrerer operativsystemer, databaser, virtuelle maskiner, applikationer og servere er udviklet af IBM. Softwaren indeholder værktøjer til at optimere din it-infrastruktur, herunder et interface til systemovervågning, lager værktøjer, skalerbar arkitektur og overvågning af it-medarbejdere og ressourcer. Softwaren er designet til mellemstore virksomheder og understøtter Windows, Linux, AIX, HP-UX, og Solaris operativsystemer. Download Tivoli Overvågning Software fra udviklerens hjemmeside for at forbedre forvaltningen af ​​din Informationsteknologi (IT) enhed.

Instruktioner

1 Log ind på Windows med en administratorkonto.

2 Start din webbrowser og besøge IBM Tivoli Monitoring software hjemmeside. Klik på "klar til at købe" knappen og klik på knappen "Tilføj indkøbskurv". Indtast dine betalingsoplysninger og klik på "Send". Bekræft køb og klik på "Download" knappen.

3 Klik på knappen "Gem" i den dialog, der ser ud til at hente Tivoli Monitoring Software installation filer til din computer.

4 Dobbeltklik på installationsfilerne for at starte guiden IBM. Følg trinnene i guiden for at acceptere den software vilkår og vælg en harddisk til at gemme software-filer. Klik på "Næste" for at installere softwaren på din computer.


relaterede artikler