Hvad gør man hvis det Touchpad på din laptop ikke virker

November 14

Har du problemer med touchpad er ikke en usædvanlig problem. Heldigvis, der betyder at finde en løsning er ikke svært at. Det eneste problem er, at årsagen til problemet kan have flere forskellige kilder. Nogle gange touchpad er bare beskidt, nogle gange er det en software problem, og andre gange er det en driver problem (medmindre enheden er bare mekanisk brudt).

Pasning af det grundlæggende

Touchpad følsomhed kan påvirkes af ekstreme temperaturer. Sporing bevægelse kan påvirkes af sved og olie. Så du ønsker at være sikker på dine hænder og puden er rene og at den bærbare computer ikke er overophedet. Mange touchpads har en fysisk lås for at forhindre dig i at interagere med det ved et uheld, når du ikke ønsker at bruge det. Et dias eller en strimmel ved siden af ​​touchpad vil indikere sin status.

Kontrol Out Software Issues

Hvad gør man hvis det Touchpad på din laptop ikke virker


Hvis touchpad'en stadig ubrugeligt, er det nok et softwareproblem. Genstart den bærbare computer i fejlsikret tilstand. I fejlsikret tilstand, er det kun musedrivere indlæst. Mus management software er ikke. Så hvis musen virker i fejlsikret tilstand, du kender problemet er den software. Afinstaller softwaren. Gå ind Tilføj / fjern programmer i Kontrolpanel. Hvis din touchpad ikke fungerer i fejlsikret tilstand, du stadig vil fjerne softwaren som en proces med afskaffelse fordi både softwaren og driverne kan forårsage problemer. Tryk på Windows-tasten, derefter med din piletasterne navigere til Kontrolpanel, og derefter Tilføj / Fjern programmer. Fjern den software, der nævner din touchpad. Du skal bruge Tab tasten gentagne gange for at cykle til "Fjern" knappen. Når du har fjernet touchpad software, genstarte den bærbare computer. For at gøre dette, skal du trykke på Windows-tasten og derefter på pil op for at navigere til menuen lukning.

Kontrol Out Driver Problemer

Hvad gør man hvis det Touchpad på din laptop ikke virker


Hvis den stadig er brudt, kan der være en driver problem. (Du ønsker måske at tilslutte en ekstern mus på dette tidspunkt, men det er generelt ikke en god idé at indføre ekstra hardware, når de forsøger at løse eksisterende hardware.) Gå ind Enhedshåndtering til at fjerne driverne. Klik på Windows-tasten, og derefter navigere gennem Kontrolpanel> System> fanen Hardware, Enhedshåndtering. Brug tabulatortasten til at navigere gennem vinduet Egenskaber for system. Gå til "Mus og andre pegeredskaber" ved at trykke på Tab-tasten og navigere med pil ned. Hit højre piletast for at udvide menuen. Vælg musedriveren og tryk på menu-tasten på tastaturet, normalt mellem mellemrumstasten og højre Ctrl-tasten. Naviger til Afinstaller option med pil ned-tasten. Der kan være en kategori kaldet "Andre enheder" i Enhedshåndtering. Det er her, alle ikke-genkendte enheder gå. Udvid at menuen og fjerne disse enheder.

Genstart din bærbare computer igen. Hvis Windows ikke genkender din touchpad og geninstallere sine chauffører på dette tidspunkt, vil du sandsynligvis nødt til at konsultere din bærbare producenten. Du bør være i stand til at bruge en ekstern mus i mellemtiden.


relaterede artikler