Sådan oprettes en Facebook-side Just for Fun

August 3

Den Facebook social networking site giver brugerne mulighed for at forbinde med hinanden, og med organisationer, der bruger internettet. Mens brugere kan få venner ved at skabe og opretholde en personlig profil, kan organisationer og enkeltpersoner også oprette fan sider for at tiltrække brugere til en årsag, produkt eller service. Mens Facebook sider typisk bruges til at skaffe forretning for en virksomhed, eller fremme indsatsen fra en gruppe eller enkeltperson, kan alle oprette dem, hvilket betyder, at du kan oprette en side for sjov ved at følge de samme trin, som organisationer gør, når de opretter en fanside.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og gå til Facebook hjemmeside.

2 Skriv din e-mailadresse og adgangskode i de relevante bokse og klik på "Log ind" for at få adgang til din konto.

3 Klik på "Opret en side" nederst på skærmen.

4 Klik på en af ​​de seks kategorier på Opret en side skærm, der bedst beskriver din side. Hvis du ikke i tilstrækkelig grad kan klassificere din side, skal du blot vælge en kategori for at gøre fremskridt med processen.

5 Vælg en underkategori til din side, hvis du bliver bedt. Nogle kategorier kræver, at du yderligere specificere, hvilken type side du opretter. For eksempel, hvis du vælger den Entertainment kategori, er du nødt til at vælge fra underkategorier til at beskrive din fan side, der omfatter alt fra "Film" til "School Sports Team."

6 Skriv et navn til din side i tekstfeltet under kategori kassen. Hvis du opretter en side for en virksomhed, skrive i den relevante kontaktoplysninger er angivet i felterne, der vises.

7 Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​indstillingen mærket "Jeg accepterer Facebook Sider Vilkår."

8 Klik på "Get Started" knappen. En side skabelse skærmbillede vises viser den tomme skabelon til din side.

9 Klik på "Upload et foto" for at vælge et billede fra din harddisk for at vise fremtrædende plads på Facebook-side.

10 Klik på knappen "Foreslå til venner" for at invitere venner til at følge siden og samle fans til din side.

11 Klik på knappen "Importer kontakter" for at scanne din indbakke for flere mennesker at invitere til din side.


relaterede artikler