Sådan bruges CorelDRAW X3

March 9

Sådan bruges CorelDRAW X3


CorelDraw X3, eller "Draw," er et program til at skabe kunst til en række medier, herunder henkastet doodled tegninger og logoer for corporate websites. Programmets funktioner omfatter værktøjer til fremstilling skalerbar vektorgrafik, som er digitalt baserede tegninger, der kan skaleres uden tab af klarhed. Brug Draw indebærer arbejde med begreber, der forenkler oprettelsen af ​​digital kunst, herunder lag og objekter. Udvikling færdighed i dette program gør det muligt at vende dine kruseduller i artwork professionel kvalitet.

Instruktioner

1 Åbn Draw og tryk på "Ctrl" + "N" for at vise dialogboksen til at oprette nye dokumenter. Klik på "Size" kontrol, og vælg "Letter" for at producere et nyt brev-størrelse dokument derefter. Dette trin begynder et projekt, der vil introducere dig til flere Draw værktøjer du kan anvende i fremtidige sessioner med dette program.

2 Klik på "A" ikonet på værktøjslinjen skærmen til venstre, og klik derefter på et vilkårligt sted i de vigtigste tegning vinduet. Denne handling sætter programmet i tekst-tegning-mode, som du kan bruge til at oprette dokumenter, der indeholder tekst.

3 Træk til en anden skærm placering, og slip derefter musen. Begynd at skrive tekst, du gerne vil. Teksten vises i boksen.

4 Klik på den venstre værktøjslinje 's "Pick" værktøj, der lader dig flytte og vælge Draw grafiske objekter (fx tekst).

5 Klik på den tekstboks, du gjorde i trin 3 for at vælge det. Tegn vil vise firkantede håndtag på box hjørner og kant midtpunkter.

6 Træk et af håndtagene for at ændre teksten kassens størrelse.

7 Klik på tekstfeltet igen for at åbne rotation mode. De firkantede håndtag vil skifte til kurver for at afspejle ændringen af ​​tilstanden. Træk i et af håndtagene for at rotere tekstfeltet.

8 Klik på "Object Manager" fanen ved skærmen til højre, og klik derefter manager ruden s "Layer manager View" knappen nær ruden top. Denne handling viser en rude, du kan bruge til at låse og vise hvert lag af et Draw dokument. Et lag er den digitale ækvivalent af en transparent side. Stacking flere sådanne sider sammen producerer et dokuments komplet billede.

9 Klik på "øje" ikonet ved siden af ​​"Lag 1" element i laget lederens rude. Tekstfeltet du har skrevet ind i trin 3, vil forsvinde. Klik på ikonet øjet igen for at vise boksen.

10 Klik på "Layer 1" emnes blyant ikon for at låse lag fra redigering. Forsøger at klikke på tekstfeltet vil producere nogen effekt.

11 Klik laget lederens "Nyt lag" -ikonet rude nederst til at oprette et nyt lag. Du kan oprette en anden tekstboks på denne nye lag. De to lag optræder sammen som et enkelt dokument. Men du kan tilføje eller bestyrer ethvert objekt, du gerne vil den nye rude uden at forstyrre (eller blive forstyrret af) det første lag formålsparagraf.

12 Klik igen på Lag 1 blyant ikon for at låse tekstboksen, og klik derefter på objektet lederens "Layer manager View" knappen igen. Dette viser en rude til låsning individuelle objekter i hver tegning lag. Kun de emner, du vælger at låse vil blive låst. De resterende objekter på et lag forbliver redigeres.

13 Højreklik på "§ Text" post i ruden, og vælg derefter "Lås objekt" for at låse tekstfeltet fra redigering. Højreklik på samme emne, og klik på "Lås op" objekt at genaktivere redigering for boksen.


relaterede artikler