Sådan tilføjes en hvid skærm med Windows Live Movie Maker

February 4

Når du ønsker at tilføje en helt hvid skærm til en video i Windows Live Movie Maker, kan du indsætte en all-hvidt billede i videoen. En sådan et billede kan gøres med Microsoft Paint, et program, der indgår i hver installation af Windows 7. Når det hvide billede gemmes på din computer, kan du åbne din video i Windows Live Movie Maker og derefter indsætte hvid skærm på samme måde, som du ville indsætte nogen anden video eller billede.

Instruktioner

1 Klik på "Start", og derefter klikke på "Alle programmer".

2 Klik på "Tilbehør" mappen og klik på "Paint".

3 Klik på knappen "Resize" øverst i vinduet, skal du klikke på boksen "Bevar Aspect Ratio" for at fjerne markeringen og derefter indtaste en størrelse til dit billede. Hvis du vil lave en 16: 9-format video, derefter indstille billedet til at være 1.600 pixels i bredden og 900 pixels højt. Hvis du vil lave en 4: 3 billedformat video, derefter indstille billedet til at være 1.600 pixels i bredden og 1.200 pixels høj.

4 Klik på "OK" knappen for at anvende dine ændringer.

5 Klik på fanen "Paint" i øverste venstre hjørne af vinduet og derefter klikke på "Gem som".

6 Vælg en placering på din computer for at gemme filen, skriv et navn til billedet i feltet "File Name" og klik på "Gem".

7 Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, klik på "Alle programmer" og derefter klikke på "Windows Live Movie Maker."

8 Klik på knappen "Tilføj videoer og billeder" øverst i vinduet og derefter dobbeltklikke på den videofil, du vil føje hvid skærm.

9 Klik det punkt i videoen, hvor du vil indsætte den hvide skærm på tidslinjen i højre side af skærmen.

10 Klik på knappen "Tilføj videoer og billeder" øverst i vinduet, og dobbeltklik derefter på den hvide billede, du oprettede tidligere at føje den til din video.

TIPS

  • Du kan tilpasse varigheden af ​​dit hvid skærm ved at klikke på fanen "Rediger" øverst i vinduet og derefter klikke på "Varighed" drop-down menu til at vælge den ønskede længde af tid, som du gerne vil på skærmen for at blive vist.