Sådan aktiveres en Spooler On

December 3

Sådan aktiveres en Spooler On


Nødvendigt for computerens evne til at stå i kø og udskrive dokumenter, der er den spooler installeret i operativsystemet som en Windows-komponent. Mens dette betyder, at spooler selv ikke kan afinstalleres, kan du aktivere eller deaktivere komponenten og dens afhængige service. Hvis du opdager, at du ikke er i stand til at udskrive, skal du slå spooler tjenesten om brug af Services Management Console.

Instruktioner

Aktiver Printing Component

1 Tryk på "Windows" og "R" tasterne samtidigt på dit tastatur. Dette vil åbne en kasse "Kør" i bunden af ​​skærmen.

2 Skriv "Appwiz.cpl" i feltet "Kør" og tryk derefter på "Enter" -tasten. Dette vil indlæse en "Programmer og funktioner" vinduet.

3 Klik på "Slå Windows-funktioner til eller fra" linket i venstre rude. Dette vil åbne en "Windows-funktioner" dialogboksen. Hver funktion er opført med et afkrydsningsfelt ved siden af.

4 Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Udskriv og Document Services", og klik derefter på knappen "OK" nederst i vinduet. A "Vent venligst ..." dialog vises som Microsoft installerer komponenten for dig. Når komponenten er installeret, vil dialogen lukkes automatisk.

5 Luk "Programmer og funktioner" vinduet.

Aktiver Dependency service

6 Tryk på "Windows" og "R" tasterne samtidigt på dit tastatur.

7 Skriv "Services.msc" i feltet "Kør", og klik derefter på "OK" knappen. Dette vil åbne "Services Management Console" i et nyt vindue på din skærm. Hver tjeneste på din computer, vil blive listet alfabetisk i højre rude.

8 Dobbeltklik på "Print Spooler". Dette vil åbne en lille "Egenskaber" vinduet indeholder muligheder for spooler tjenesten.

9 Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Starttype" og klik på "Automatic".

10 Klik på "Anvend" og derefter klikke på "OK" for at gemme ændringen. Luk "Services Management Console" og genstart computeren.


relaterede artikler