Sådan Rens skrivehoved af en Xerox 8560

April 26

Sådan Rens skrivehoved af en Xerox 8560


Printhovedet er den dyreste del af Xerox Phaser 8560, og holde printhovedet funktionelle er en vigtig del af at begrænse dine printomkostninger. Heldigvis printeren bærer flere indbyggede funktioner, der holder printhovedet rengøres, og brugeren har to muligheder for at rense printhovedet, hvis der opstår problemer. Ofte en printhoved problem viser sig som lyse striber på dine udskrifter.

Instruktioner

1 Tryk på pil op eller ned på kontrolpanelet, indtil du ser "Fejlfinding" valgmulighed. Tryk på knappen "OK", når du har den "Fejlfinding" markerede indstilling.

2 Brug op eller ned pil på kontrolpanelet for at finde "Problemer med udskriftskvaliteten" valgmulighed. Fremhæv "Problemer med udskriftskvalitet", og tryk på "OK" knappen.

3 Tryk på pil op eller ned på kontrolpanelet for at finde "Undgå lyse striber" valgmulighed. Tryk på knappen "OK", når du har fremhævet "Undgå lyse striber" valgmulighed.

4 Tryk på pil op eller ned på kontrolpanelet, indtil du ser "Basic" valgmulighed. Fremhæv "Basic" valgmulighed, og tryk på "OK" knappen. Dette får printeren til at rense skrivehovedet ca. fem minutter. Udskriv en lys stribe testside. Hvis der er nogen mangler jetfly, udføre en anden grundlæggende rengøring. Hvis skrivehovedet stadig producerer striber Fortsæt til trin 5 for at udføre en avanceret rengøring.

5 Gentag trin 1 til 3. Tryk på op eller ned pil på kontrolpanelet, indtil du ser "Avanceret" valgmulighed. Tryk på knappen "OK", når "Avanceret" er fremhævet. Brug op og ned pilene til at indtaste de manglende jet nummer og farve, der viser sig som hvide på lys stribe rengøring side. Tryk på knappen "OK". Maskinen udfører en avanceret rengøring. Hvis det ikke lykkes at rense din printhoved, skal du muligvis aktivere jet substitution eller kontakte en tekniker.


relaterede artikler