Sådan Tilslut til en IP-adresse på en Home Subnet kabelmodem

November 15

Sådan Tilslut til en IP-adresse på en Home Subnet kabelmodem


En IP-adresse er en række tal, som en internet-modem bruger til at få adgang til internettet. Der er to grundlæggende typer af IP-adresse: en dynamisk IP, hvor dit modem bare snupper den første tilgængelige adresse ud af en "stak" af IP-adresser; eller en statisk IP, hvor en bestemt IP-adresse er tildelt til dit modem eller anden netværksenhed, som modemet bruger til at gå online hver gang. Den type IP-adresse modemet bruger vil bestemme, hvordan modemet indhenter IP fra din internetudbyder (ISP).

Instruktioner

Sådan Tilslut til en IP-adresse vha en kabelmodem

1 Tænd modemmet. De fleste hjem Internet-brugere bruger en dynamisk IP-adresse. Medmindre du specifikt har bedt din internetudbyder for at tildele dit modem en statisk IP-adresse, er det sikkert at antage, at du er på en dynamisk eller DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) IP-system.

For modemet for at opnå en dynamisk IP, skal du blot tænde modemet. Når modemet synkroniserer med din internetudbyders netværk det vil gribe den første tilgængelige IP-adresse ud af den dynamiske stak.

2 Bestem IP-adressen modemet trækker. For Windows maskiner (Vista, XP eller 7) den letteste metode til bestemmelse dette er at klikke på "Start"> "Alle programmer" eller "Programmer"> "Tilbehør"> "Kommandoprompt." I den sorte og hvide DOS skærm, der vises, skriv kommandoen "Ipconfig." Blandt kommandoen output, vil du finde en række tal, der er anført ud for "IP-adresse" eller "IPv4-adresse." For Mac-maskiner, navigere til "Netværk" ikonet på "Systemindstillinger" bakke. En IP-adresse bør opføres ved siden af ​​"Indbygget Ethernet".

Hvis din IP-adresse starter med noget andet end 192 eller 169, og er ikke alle nuller, du højst sandsynligt har en gyldig IP og er klar til at surfe på internettet.

Hvis du har en 192, 169 eller alle-nul IP eller IP-adressen notering er tomt, skal du kontakte teknisk support af din internetudbyder.

3 Skift din IP-adresse. Hvis uanset af hvilken grund, du måske nødt til at bruge en anden IP end den dit modem trækker, skal du kontakte din internetudbyder og har dem tildele dig en statisk IP-adresse. Denne adresse vil blive overdraget til dit modem eller ethvert net enhed eller computer, som du vælger, og det vil altid være den samme.

Internetudbydere opkræve typisk for at tildele en statisk IP; Hvis du ikke ønsker at betale de ekstra penge, men stadig har brug for at ændre din IP-adresse, kan du prøve at frakoble modemet i cirka 30 sekunder og derefter sætte det i igen, og gør det muligt at synkronisere op igen. Se, hvad IP-adresse modemet trækker i beskrevet i trin 2 måde.

Afhængigt af hvordan din internetudbyder opstiller deres dynamiske stakke, kan det tage et stykke tid for dit modem til at få en ny dynamisk IP.


relaterede artikler