Sådan læses CLOBs i Java

September 16

Den programmeringssproget Java kan interface med SQL-databaser. En måde Java opnår dette er ved at læse SQL CLOB data. CLOB står for Character Large Object og er et middel til lagring af oplysninger. CLOBs normalt bruges til lagring af data uden for en database. Databasen blot henviser til placeringen af ​​de CLOB data. Hvis du har en SQL server med CLOB data, kan du få adgang til den ved hjælp af Java. Java CLOB klasse giver et middel til at konvertere CLOB data i strømme af tegn, som kan læses ved hjælp af et BufferedReader.

Instruktioner

1 Læg NetBeans IDE ved at klikke på programmets ikon. Når programmet belastninger, navigere til "Ny / New Project" og vælg "Java Application" fra listen i højre side af skærmen. En ny kildekode fil vises i NetBeans teksteditor. Kildekoden fil indeholder en tom hovedfunktion.

2 Opret en ny BufferedReader objekt og sætte værdien til en CLOB ASCII stream. For eksempel, hvis dit CLOB objekt blev udnævnt til "myCLOB," du kunne skabe en BufferedReader som dette:

BufferedReader læser = nye BufferedReader (ny

InputStreamReader (myCLOB.getAsciiStream ()));

3 Opret en ny streng ved navn n sådan her:

String s = null;

4 Gentage gennem BufferedReader at se de data, der indehaves af CLOB. Du kan gøre dette med en while-løkke, der ser sådan ud:

mens ((s = reader.readLine ())! = null)

{

}

5 Udskriv de data, som den BufferedReader ved at sende den til println funktion. Du kan gøre dette ved at placere denne erklæring inden for de krøllede parenteser i while-løkken:

System.out.println (s);


relaterede artikler