Sådan bruges et fjernsyn i stedet for en skærm

June 8

Sådan bruges et fjernsyn i stedet for en skærm


Hvis du har et stort tv, kan det være fristende at forsøge at se computerens skrivebord på den store, skærm med høj opløsning. Faktisk, er det relativt simpelt at bruge dit TV som enten din primære skærm eller som en sekundær skærm. De fleste moderne tv med de samme input, computerskærme bruger.

Instruktioner

Sådan bruges et fjernsyn i stedet for en skærm

1 Sådan bruges et fjernsyn i stedet for en skærm

De fleste grafikkort har en række porte.

Sørg for, at computerens skærmkort er kompatibelt med dit tv. Så længe du har det samme stik på dit grafikkort, som du gør på dit TV, bør du ikke have nogen problemer.

2 Sådan bruges et fjernsyn i stedet for en skærm

Billig adaptere er tilgængelige til at konvertere mellem DVI og HDMI-stik.

Vælg hvilken stik at bruge, hvis du har flere muligheder. Med hensyn til kvalitet og brugervenlighed, den bedste løsning er HDMI. Efter faldende præference, dine andre muligheder er DVI, VGA og S-Video. Der er andre tilslutningsmuligheder metoder til rådighed (mest almindeligt Component og Composite), men disse protokoller ofte kræver specialiserede software, der skal bruges sammen med en computer. Hold dig til HDMI, DVI, VGA og S-Video, og du vil ikke have nogen problemer.

3 Brug dit ekstra video kabel til at forbinde din computer til TV'et. Genstart computeren, og det vil automatisk genkende din nye skærm og begynde at vise dit skrivebord på TV-skærmen. Nogle computere kan ikke kræve en genstart, og genkender automatisk dit TV og straks vise skærmbilledet.

4 Placer din skærm, så du kan se hele skærmen uden at anstrenge øjnene. De fleste avancerede HDTV (selv dem i intervallet 50 til 60 inches) har en maksimal opløsning på 1920 x 1080 pixels. Den samme opløsning anvendes på 18 tommers og nogle gange endda mindre computerskærme, så hver enkelt pixel er meget større på en tv-skærm. For en fornøjelig oplevelse, skal dit TV være længere væk fra dig, end de fleste almindelige skærme er normalt placeret.

TIPS

  • Nogle særlige computere, kaldet Home Theater PC'er, er designet til at blive tilsluttet en tv-skærm i stedet for en normal skærm. Hvis du leder efter en computer til at være en del af din hjemmebiograf, kan du kigge ind i en af ​​disse specialiserede modeller.
  • Hvis dit tv beslutning er lavere end din tidligere skærm, kan dit skrivebord omarrangeres til at passe på TV-skærmen. Standard definition-tv normalt bruger en opløsning på 640 x 480, hvilket er lavere end næsten alle standard computerskærm.

relaterede artikler