Sådan Gør din egen MySpace Music Player

April 25

MySpace normalt giver sine brugere til at vedhæfte en sang til deres side i en standard medieafspiller. Men denne funktion er blevet næsten forældet, da der er måder at gøre din egen personlige MySpace musikafspiller. Du kan vælge udseendet af afspilleren og tilføje så mange sange til spillerens spilleliste som du ønsker. Der er ingen grund til at søge myspace for, at en bestemt sang. Du kan uploade sangen fra din egen samling med en personlig MySpace musikafspiller.

Instruktioner

MP3 File Hosting

1 Gå til audio-fil hosting hjemmeside for at uploade dine MP3-musikfiler. (Se Ressourcer.)

2 Opret en gratis konto med webstedet til at gemme dine uploadede MP3-filer. Klik på fanen Register øverst på skærmen, og vælg kolonnen gratis konto. Skriv dine personlige kontaktoplysninger i de nødvendige formularer til at fuldføre opsætningen af ​​kontoen.

3 Upload dine MP3-musikfiler. Klik på "Gennemse" ud for den tomme data formular til at finde og vedhæfte din MP3-fil.

4 Kopier adressen link URL, der vil blive genereret for din MP3-fil.

Gør din MySpace Music Player

5 Gå til MySpace Music Players 'site. (Se ressourcer.)

6 Vælg afspilleren hud, du ønsker at sætte på din MySpace-side. Rul ned til bunden af ​​siden, og dobbeltklik på et minimeret miniaturebillede af en spiller, du kan lide.

7 Klik på "Tilføj URL" link mulighed for at uploade dine sange i afspilleren.

8 Indsæt hver sangs genereret URL-adresse upload i den udpegede URL formularen. Indtast kunstner og titel på den sang i de andre emner, der er fastsat.

9 Vælg "Tilføj Track" valgmulighed, og gentage den samme proces for hver anden sang, du vil uploade til afspilleren.

Sætte Music Player på din MySpace side

10 Gå til din MySpace-konto ved at logge ind på webstedet.

11 Klik på "Rediger profil" eller "Tilpas profil" fanen i navigationsmenuen øverst på din konto velkomstskærm.

12 I "Bio" eller "Hvem jeg vil gerne møde afsnit," indsæt musikken spillerens genererede HTML-kode til at installere afspilleren på din MySpace-side.

13 Klik på "Send" for at færdiggøre de ændringer til din MySpace-side. Musikafspilleren vil nu være synlig og tilgængelig for alle, der ser din MySpace-side.

TIPS

  • Hold alt tilrettelagt når uploade filer og skabe en musikafspiller. Kopier og indsæt dine uploadede MP3-filer 'nye URL-adresser til et tekstbehandlingsprogram eller notesblok ansøgning. Lagring af URL-adresser kan også være til gavn for fremtidig brug. Mærk hver webadresse efter sangens titel og kunstner. Dette vil hjælpe dig med at undgå forvirring, når du placerer sangene i medieafspilleren. Intet er værre end at sætte den forkerte kunstner og titel med en sang. Det er dårligt for dig og forvirrende for dem, der ser din MySpace-side.
  • For et visuelt eksempel på, hvordan din tilføjet numre 'oplysninger skal se, skal du klikke på linket MixPod Hjælp i Referencer.
  • Alle musikfiler skal uploades. Hvis der ikke er URL-adresse til sangen, vil du ikke være i stand til at overføre det til medieafspilleren.
  • MP3-formatet er den eneste sang format accepteret til musikafspilleren. Sørg de sange, du uploader til hosting hjemmeside er i MP3-format. Mens andre formater kan synes at uploade med succes, vil ingen lyd blive transmitteret, når MySpace musikafspiller føjes til din side.
  • Når du logger ind på din MySpace-konto, tilrådes at tilpasse profilen er kun tilgængelig for MySpace 2,0 sider, som normalt personlige MySpace-sider.