Sådan Hent slettet permanent e-mails

January 19

Sådan Hent slettet permanent e-mails


Når du sletter en e-mail fra din indbakke i næsten alle e-mail-systemer, er e-mailen ikke slettet permanent. I stedet er email flyttet ind i en mappe, som regel mærket "Slettet" eller "Trash", hvis du har brug for at gendanne e-mail senere. Men når du tømmer "Slettet" eller "Trash" mappe, systemet fjerner filer permanent, og de kan ikke længere gendannes. Mens de fleste e-mail-systemer, såsom Gmail, Yahoo og Hotmail, ikke giver en måde at hente slettede e-mails, Windows 'Microsoft Outlook tilbyder kapacitet.

Instruktioner

1 Åbn Registreringseditor på din computer. For at starte Windows-registreringsdatabasen editor, klik på "Start" og indtast "Regedit" i søgefeltet i Windows 7 eller Vista, eller gå til "Start", "Kør" og skriv "Regedit" i Windows XP og tidligere versioner.

2 Klik på følgende taster i venstre rude af Registreringseditor-vinduet:. "HKEY_LOCAL MACHINE", "SOFTWARE", "Microsoft", "Exchange", "Client", "Indstillinger"

3 Åbn menuen "Rediger". Klik på "Tilføj værdi."

4 Enter "DumpsterAlwaysOn" ved siden af ​​"Value Name". Skriv "DWORD" ved siden af ​​"Data type." Skriv "1" ud for "Value data" og tryk "OK".

5 Luk Registreringseditor, og åbne Microsoft Outlook ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at klikke på ikonet i systembakken. Træk ned menuen "Funktioner" og klik på "Slettet Item Recovery". Microsoft Outlook genopretter automatisk alle e-mails, der blev slettet permanent inden for den tidsramme, der er sat op på din server til at gemme slettede filer.

TIPS

  • Du skal have forbindelse til en Microsoft Exchange Server for at hente permanent slettede e-mails, hvilket gør denne Microsoft Outlook fastsætte mere effektive i kontormiljøer end dit hjem.

relaterede artikler