Sådan Slet billeder på MobileMe

August 26

MobileMe er en internettjeneste, der giver dig mulighed for at synkronisere og håndtere indhold, herunder kontakter, billeder og film mellem din computer, iPhone og iPod Touch. Det giver dig mulighed for at publicere billeder ved hjælp af programmer som Aperture og iPhoto. Slet billeder, du ikke længere har brug ved at følge et par skridt.

Instruktioner

1 Vælg iPhoto mens du er logget ind på din MobileMe-konto. Vælg "Tøm papirkurv" for at slette upubliceret iPhoto indhold fra MobileMe-galleri.

2 Klik på "Apple" logoet i øverste venstre hjørne, vælg "Systemindstillinger" og derefter klikke på "MobileMe" for at starte dit program. Klik på "Log ud" at logge ud af din konto for at fjerne fotos og begivenheder fra papirkurven uden at påvirke offentliggjort indhold.

3 Vælg "Aperture", og vælg "Preferences" i din MobileMe-konto til at fjerne Aperture-album og billeder.

4 Vælg "Web Gallery" fanen, og vælg det album du ønsker at stoppe udgivelse. Klik på "Stop Publishing." Sådan sletter du specifikke billeder i dine Aperture-album, skal du vælge de billeder, du vil fjerne, og klik derefter på ikonet "Slet".


relaterede artikler