Hvad Fil er nødvendig for at Upload et billede fra en computer?

October 25

Grafikfiler er nødvendige for at overføre billeder fra computere. Computerbrugere ansætte raster og vektor grafik til 2-D billeder; du kan også uploade 3D-grafik. Der er mange filtypenavne, som .gif, .png og .3ds, der beskæftiger sig med grafikfiler. Enhver stationær computer bør være i stand til at bruge disse filer til at uploade billeder.

Grafik

Grafik filer bruges til at uploade billeder, i modsætning til noget andet som tekst eller lyd. Disse filer indeholder billeder med programmeringen er nødvendige for at blive vist på en computerskærm. Millioner af farver er tilgængelige i grafikfiler. Upload billeder betyder at flytte dem fra en computer til et større system af computere, som internettet.

raster Graphics

Raster grafik er almindeligt anvendt til digitale fotos, ikoner og grafik til stede på internettet. Hvis du uploader billeder fra et digitalt kamera til en computer, eller fra en computer til internettet, disse billeder er repræsenteret ved raster grafik. .gif, .jpeg, .tif Og .bmp er nogle almindelige eksempler på raster grafikfiler.

vector Graphics

Vektorgrafik bruges til skilte, logoer, diagrammer og andre tegninger, så hvis du uploader en tegning du har lavet på din computer på internettet, denne tegning er repræsenteret ved denne type grafik. Vektorgrafik kan findes på emner lige fra visitkort til billboards. .svg, .drw, .ai Og .eps er et par eksempler på vektorgrafik filer.

3-D-grafik

3D-grafik kan også uploades, ofte i 3-D billeder for 3-D animation, CAD, CAM og CAE software. CAD står for Computer-Aided Design, CAM står for Computer-Aided Manufacturing og CAE står for Computer-Aided Engineering. Sommetider 2-D og 3-D-grafik blandes sammen. .3ds, .c4d Og .dwg er nogle almindelige eksempler på 3D-grafikfiler.


relaterede artikler