Definition af en Adobe Reader Ulovlig Plugin

April 30

Hvis du modtager en fejlmeddelelse om en ulovlig plugin, når du forsøger at se en PDF med Adobe Reader, er din computer fortæller dig, at et program integreret med Reader ikke er giver mening. I de fleste tilfælde en fejl af denne type lukker Reader, hvilket gør fejlfinding og løsning nødvendig.

Grundlæggende Definition

En fejlmeddelelse om en ulovlig plugin betyder, at en af ​​de plugins til Adobe Reader forårsager en ulovlig handling fejl. Dette sker, når du udløser den ulovlige anmodning fra de dårlige plugin, som kunne være, når Reader starter, eller når du udfører en bestemt opgave inden Reader.

Om Ulovlige Operations

Hver gang du ser ordet "ulovligt" i en fejlmeddelelse, betyder det, at din computer ikke forstå, hvad det er meningen at gøre. Software programmer bruger koder til at kommunikere betjeningsvejledningen til din computers operativsystem og processor. Sommetider software programmører lave fejl og skabe koder, computeren ikke genkender. Når computeren modtager opererer instruktioner, der ikke kan udføres, er det som regel afslutter det program, der har fremsat anmodningen.

Om plugins

Plugins er software-applikationer, der tilføjer funktioner til andre programmer. Adobe Reader selv giver plugins til browsere, så du kan problemfrit vist PDF-filer, mens du surfer på nettet. Et eksempel på et plugin til Reader er en digital signatur program, der kontrollerer alle dokumenter med digitale signaturer.

Fejlfinding og reparation

For at løse dette problem skal du fjerne det plugin, der er årsag til fejlen. Plugins er placeret på din computers harddisk i "Program Files | Adobe | Reader (version nummer) | Reader |. Plug_ins" Flyt plugin filer til dit skrivebord eller en ny mappe. Derefter flytte dem én ad gangen tilbage til "plug_ins" mappe. Genstart Reader og forsøge at genskabe fejlen. Når du har isoleret den dårlige plugin, lad det ud af mappen. Hvis du vil gendanne det, skal du kontakte plugin producenten for at rapportere fejlen. Efter at have afsluttet din fejlfinding, der udfører installation reparationer vil fortryde eventuelle skader, at fejlen skyldes. Fra menuen Start, klik på "Kontrolpanel" og "Fjern et program." Vælg Adobe Reader, klik på "Change" og følg vejledningen på skærmen for at reparere programmet.