Hvordan man opbygger en database at arbejde med Cold Fusion

September 27

Næsten alle ColdFusion applikationer bruger mindst en database, så forstå, hvordan at linke en til din ansøgning er afgørende. ColdFusion anvender begrebet "data source" til at definere en database den har adgang til. Endvidere vil ColdFusion arbejde med alle database udviklet på enhver database platform, så du kan opbygge databasen nogen måde, du ønsker. Dog skal du oprette databasen i ColdFusion, før det kan oprette forbindelse til det. Du gør dette ved at definere og konfigurere en ny datakilde, ved hjælp af ColdFusion Administration side.

Instruktioner

1 Start en webbrowser på computeren, og åbn ColdFusion Administrator side. Det er normalt findes på YourHostname / CFIDE / Administrator / index.cfm. Stedfortræder din faktiske værtsnavn for YourHostname.

2 Brug det brugernavn og adgangskode for at logge på administrator siden.

3 Klik datakilder i venstre navigationsmenu og derefter klikke på linket "ODBC datakilder".

4 Skriv et navn til din nye datakilde i Data Source Name tekstboksen. Brug ikke ord som "cookie" eller "register" i navnet, fordi disse bruges af ColdFusion til at udføre andre funktioner.

5 Klik én gang på ODBC driver drop-down boksen og vælge den driver bruges til at oprette databasen. For eksempel, hvis du har designet databasen i Microsoft Access, skal du vælge Microsoft Access-driver (* .mdb).

6 Klik på knappen Tilføj for at tilføje databasen.

7 Skriv navn datakilden igen i Data Source Name tekstboksen.

8 Skriv en kort beskrivelse af din database i tekstboksen Beskrivelse. Hvis du bruger flere databaser, vil dette hjælpe dig med at finde den rigtige.

9 Klik på "Gennemse Server" i databasefil afsnittet og den deraf opståede navigation vinduet for at vælge databasefilen.

10 Skriv en værdi i sekunder i Login-timeout tekstboksen. Dette er antallet af sekunder ColdFusion vil vente, når de forsøger at oprette forbindelse til databasen.

11 Skriv din database brugernavn i Brugernavn tekstboksen og databasen adgangskode i feltet Adgangskode tekstboksen. Sikre, at disse er korrekte, før du fortsætter.

12 Klik på Opret for at oprette datakilden. Din database kan nu tilgås af ColdFusion hvis login detaljer din forudsat tidligere er korrekte.


relaterede artikler