Sådan Tilføj PayPal til mit forum

December 19

PayPal tilbyder en hurtig, pålidelig og sikker måde at overføre penge online. Det giver også webmastere og webstedsejere at tilføje en række knapper og links til deres websted til at lade brugerne donere penge eller betale for produkter. Behandlingen af ​​at skabe en knap er ganske enkel, men tilføjer selve knappen vil kræve adgang til det område af dit forum du ønsker at tilføje din knap til, og muligvis et vist kendskab til kodning.

Instruktioner

1 Log ind på PayPal fra paypal.com og vente, indtil du er taget til dit kontrolpanel.

2 Klik på fanebladet "Merchant Services", vælg derefter en indstilling under "Opret knapper" overskrift.

3 Udfyld alle de nødvendige oplysninger vedrørende den knap, du har valgt, og klik derefter på den gule "Opret Button" knappen i bunden af ​​formen. Dette vil tage dig til en skærm, der viser den kode, du har brug for at placere på dit forum.

4 Log ind på din forum og få adgang til siden, du ønsker at sætte din knap på. Koden kan vises inde i tabeller, i midten af ​​en side, over eller en under et banner, eller hvor du tror det vil have den bedste synlighed.

5 Indsæt koden hvor du ønsker det skal vises på dit forum side, og derefter gemme. Opdater dit forum for at sikre det viser korrekt, og foretage eventuelle ændringer, du har brug for. Du bør ikke brug for at redigere den faktiske PayPal kode for at påvirke dens placering. I stedet for at bruge HTML-tags placere den hvor du ønsker. For eksempel at placere koden mellem <center> </ center> tags vil sætte det i den vandrette midten af ​​dit forum.

TIPS

  • Hvis du er usikker på hvor at sætte knappen eller ikke ved, hvordan adgang til dit forum kode, overveje at bede om hjælp på dit forum support bord. Eventuelle ændringer til koden kan give visuelle fejl på dit forum.

relaterede artikler