Sådan oprettes en e-mail-konto med MSN

June 26

MSN Hotmail er meget populært blandt folk over hele verden. De har forbedret og opgraderet gennem årene, og fortsætte med at give deres kunder en meget effektiv e-mail-konto. Hvis du vil have en e-mail-konto, der er nem at bruge, meget organiseret og bekæmper spam for dig, så du vil have MSN Hotmail. Opsætning af din egen MSN Hotmail-konto er nemt og hurtigt!

Instruktioner

Sådan oprettes en e-mail-konto med MSN

1 På MSN hjemmeside vil du se "Hotmail" i venstre side. Klik på det for at gå til e-mail opsætning siden.

2 Klik på fanebladet "Sign-Up" for at oprette din nye e-mail-konto.

3 Vælg. Vælg mellem Windows Live Hotmail og Windows Live service (inkl hotmaill). Du kan se de forskellige funktioner hver enkelt tilbyder, så du kan afgøre, hvilken er den rigtige for dine behov. Når du beslutter dig for at klikke på "Get It."

4 Udfyld de nødvendige oplysninger, dem markeret med en '*', og vælg et ID, som også vil være din email adresse. Vælg "se ledige fane" for at se, om den adresse, du har valgt allerede er taget.

5 Accepter eller Afvis. Når du udfylder den vitale information klik på fanen "Jeg accepterer" nederst på siden. Derefter har du et valg af enten "klassiske version" eller "fuld version" af hotmail. Den fulde version kræver en bredbåndsforbindelse. Når du beslutter dette, er du klar til at begynde at e-maile venner, give dem din nye adresse.

TIPS

  • Vær sikker på at du vælger en information adgangskode og sikkerhed, der er nemt for dig at huske og som kun du kender.
  • Denne artikel er ikke garanteret at arbejde for alle, brug på egen risiko!

relaterede artikler