Sådan deler filer med to computere over et trådløst netværk

April 22

Sådan deler filer med to computere over et trådløst netværk


Deling af mapper og filer over et trådløst netværk er en fantastisk måde at få adgang til oplysninger, du har brug for uden at skulle altid være fysisk foran alle dine computere. Opsætning af fildeling tager et par øjeblikke til at fuldføre, men når gjort, vil give dig adgang til den delte oplysninger fra enhver computer på dit netværk.

Instruktioner

1 Log ind på en computer, som du ønsker at dele filer. Højreklik på den mappe, du ønsker at dele med den anden computer, og klik på knappen "Egenskaber".

2 Vælg "Deling" fanen, og klik derefter på "Del denne mappe" valgmulighed. Vælg knappen "Tilladelser" og klik på brugergruppen "Alle" og derefter klikke på afkrydsningsfeltet "Fuld kontrol".

3 Klik på "OK" knappen for at lukke vinduet Egenskaber. Log ind på den computer, hvor du ønsker at få adgang til den delte mappe.

4 Åbn Windows Stifinder (højreklik på knappen "Start" og klik på "Explore"), højreklik på "My Network Places" i venstre rude. Vælg "Explore" valgmulighed, klik på "Hele netværket" i det nye vindue, der vises, skal du vælge "Microsoft Windows-netværk", og vælg derefter navnet på den computer, som du ønsker at tilslutte. Når det er valgt, kan du vælge den delte mappe, du oprettede på den første computer, og få vist filerne indeholdt i det.