Sådan fjernes Google Search Engine Redirect og Spyware Scanner Blokering Virus

November 21

Google-søgemaskinen omdirigering og spion ware scanner blokerer virus er faktisk ikke en virus, men er en form for malware. Faktisk er det tre separate dele af malware, at alt arbejde i forbindelse sammen for at holde hinanden går selv efter du formår at slette en. Hvis din spion ware og virusscannere bliver blokeret, og de sandsynligvis er, så er du sandsynligvis bange og har ingen idé om hvad de skal gøre med din computer. For at gøre tingene værre, har du sandsynligvis sidde fast i en uendelig reboot cyklus for et stykke tid, hvis du forsøger at køre en virus scanner i fejlsikret tilstand. Må ikke bekymre dig; du kan gemme din computer uden omformatering!

Instruktioner

1 Print eller skrive ned disse retninger, som du bliver nødt til at lukke ned alle vinduer på et tidspunkt, herunder denne.

2 Slet hele "Temp" mappe på din computer; slette både systemets temp mappe og Internet temp mapperne. Hvis du tjekker i en før du sletter den det sandsynligvis har en mappe i det titlen 'cognac "eller noget lignende. Når du har slettet den og slette den fra genanvendelse bin, kan du oprette en ny mappe og navngive den temp at erstatte den slettede en. Hvis du gør dette nu, åbne den nye mappe for at være sikker det forbliver tom.

3 Download en ny version af virus scanner du har i øjeblikket. Forsøg ikke at køre den, du har installeret nu, som .exe-filen er beskadiget, og selv med administrative rettigheder kan du ikke slette det nemt. Hvis din virus scanner ikke bliver blokeret, og er stadig ikke finde noget på trods af Google omdirigere problemet så du brug for en ny virus scanner. Overvej Spybot, SUPERAntiSpyware, Malwarebytes eller lignende gratis programmer.

4 Installer den nye scanner under et nyt filnavn. Blot tilføje et 1 til slutningen af ​​det, hvis du gerne vil.

5 Opdater virusdefinitioner.

6 Luk alle vinduer og afbryde forbindelsen til internettet.

7 Kør virus scanner. Denne proces kan tage noget tid, så vær tålmodig.

8 Hvis det er nødvendigt, bekræfte, at du vil fjerne alle trusler detekteret. Kun gøre undtagelser for ting, du ved, hvad er. Nogle gratis programmer har dele, der er nødvendige for at køre, som vil blive taget op, men det er bedst at slette det, hvis du ikke er sikker. Du kan re-downloade noget senere, hvis det er nødvendigt.

9 Genstart computeren umiddelbart efter virusscanneren bekræfter, at det har fjernet virus, malware, spyware, etc., der blev fundet.

10 Kør virusscanneren igen. Mest sandsynligt vil der være en trussel fundet i et system fil, der ikke kan fjernes. Hvis ja, gå videre til næste trin, hvis ikke, er du færdig og ren. Overveje at gøre en scanning med et par forskellige virusscannere bare for at være sikker.

11 Hvis du har fundet et system fil trussel eller en anden trussel, som ikke kan fjernes så er du nødt til at kontakte en professionel til at hjælpe med at guide dig. Der er mange malware og virus fora, hvor en person kan læse dine scanning logfiler og hjælper dig gratis.

12 For at være forberedt, downloade et program som SmitFraudFix eller Combofix. Brug kun disse med hjælp og vejledning af en professionel og selv da læse instruktionerne meget omhyggeligt for at undgå eventuelle problemer. Disse er meget stærke programmer og kan fratage din computer, hvis det ikke anvendes korrekt.

TIPS

  • Hvis søgemaskinen omdirigerer til et scammy leder søgemaskine websted, så kan du komme uden om dette ved at kopiere og indsætte adressen under søgeresultaterne. Indsætte dem i adresselinjen stopper omdirigeringen.
  • Må ikke gå ind i fejlsikret tilstand for at køre din virus scanner. Dette er normalt en god idé, men det kan sætte din computer på en uendelig reboot løkke med netop denne malware sæt. Du kan køre en check i fejlsikret tilstand efter at have gennemført ovenstående trin uden frygt.
  • Må ikke nogensinde køre et program som SmitFraudFix eller Combofix ved dig selv.

relaterede artikler