Hvordan til at komprimere CSS filer

January 28

Cascading Style Sheets, eller CSS, filer indeholder script, der etablerer formatering for forskellige elementer i en HTML-side. Selvom indsætte mellemrum i CSS script gør koden mere læsbar, forståelig og lettere at vedligeholde, rum er ikke nødvendigt, tage plads i computerens hukommelse og langsom indlæsning af en webside. For at reducere størrelsen på websider og gøre dem indlæse hurtigere ved at overføre færre data, komprimere CSS-filer ved hjælp af en af ​​flere gratis online-værktøjer.

Instruktioner

1 Start en teksteditor som Notesblok. Klik på "Start", "Alle programmer", "Tilbehør" og "Notesblok".

2 Klik på "File" og "Åbn" og derefter navigere til hvor filen er gemt, skal du klikke for at markere det og klikke på "Åbn".

3 Hold "Ctrl" og klik på "A" for at vælge hele filen. Hold "Ctrl" og tryk på "C" for at kopiere teksten til udklipsholderen.

4 Naviger til en hjemmeside med en gratis CSS kompression værktøj (se Resources). Klik i indtastningsfeltet, hold "Ctrl" og tryk på "V" for at indsætte CSS teksten i boksen. Klik på "Komprimer" eller en lignende knap.

5 Klik i output kassen. Hold "Ctrl" og tryk på "A" for at vælge den komprimerede tekst. Hold "Ctrl" og tryk på "C" for at kopiere den komprimerede tekst.

6 Re-åbne Notepad. Hold "Ctrl" og tryk på "A" for at markere hele teksten. Hold "Ctrl" og tryk på "V" for at indsætte den komprimerede tekst. Klik på "File" og "Gem".

TIPS

  • Hold en sikkerhedskopi af dine ukomprimerede CSS filer i tilfælde af kompression algoritme får CSS script til at fungere forkert.

relaterede artikler